Veilig aankomen met febi stuur- en ophangingsdelen

0
167
febi

Het leven is een reis. Een reis die niet altijd even zorgeloos verloopt: scherpe bochten, een oneffen weg …
Deze obstakels ontwijken kan een hele uitdaging zijn, maar hoe hobbelig het traject ook is, er zijn altijd keerpunten die uw leven in een nieuwe, opwindende richting kunnen sturen. Zo is het ook wanneer u met uw voertuig onderweg bent. In beide gevallen is het belangrijk om op een betrouwbare partner te kunnen rekenen. Op de weg kunnen de bestuurders op stuur- en ophangingsdelen van febi bilstein vertrouwen.

febi: één van de meest uitgebreide assortimenten van stuur- en ophangingsonderdelen

febi biedt één van de meest uitgebreide assortimenten van stuur- en ophangingsonderdelen met meer dan 10.000 artikelen voor alle gangbare Europese en Aziatische voertuigtypes. Daarbij hoort onder andere een assortiment dwars geplaatste draagarmen met meer dan 1650 typen, 500 hoogwaardige steungewricthen en meer dan 850 eindstukken voor spoorstangen. Met ruim 450 artikelen binnen het aanbod van spoorstangen is febi bovendien toonaangevend op de vrije markt voor reserveonderdelen. Bovendien legt het bekende merk de nadruk op data-analyse om ervoor te zorgen dat altijd de juiste onderdelen op het juiste moment beschikbaar zijn.

Hoge kwaliteitseisen van febi

Stuurdelen van het merk voldoen exact aan de OE-specificaties – zonder aanpassing van het oorspronkelijke ontwerp. Zo wordt gegarandeerd dat febi-producten precies functioneren zoals de autofabrikant ze ontwikkelde. Dat biedt zowel de eigenaars als de inzittende van het voertuig veel comfort en veiligheid. De hoge kwaliteitseisen die we wereldwijd aan onze klanten willen garanderen willen we benadrukken. Daarom biedt febi op elk onderdeel in het assortiment een 3-jarige fabrieksgarantie. Een echt voordeel voor iedereen die op febi producten vertrouwt. En daarnaast een meerwaarde voor werkplaatsen en autobestuurders.

Competentie van de constructeur

Wat febi bovendien bijzonder maakt, is de competentie van de constructeur. Het bedrijf achter het merk, Ferdinand Bilstein, kan terugblikken op een lange traditie van metaalbewerking, die teruggaat tot 1844. Tegenwoordig produceert de eigen productievestiging, bilstein group Engineering, honderden stuur- en ophangingsdelen voor febi.

Streng controleproces van febi

De productie bundelt op 10.000 vierkante meter oppervlakte bijna de volledige productieketen: van werktuigbouw en verspaning via de harderij tot de kwaliteitscontrole met een eigen testlaboratorium. Om alleen hoogwaardige producten in de febi-verpakking te laten belanden, ondergaan alle componenten een streng controleproces bestaande uit drie stappen (in vergelijking met het OE-equivalent). Dit proces zorgt ervoor dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Ferdinand Bilstein.

OEM-kwaliteit

Deze normen staven en bevestigen steeds opnieuw de claim van OEM-kwaliteit, die voor elk stuur- en ophangproduct wordt vooropgesteld. Stuur- en ophangingsdelen van febi voldoen exact aan de productnormen van de respectieve OEM’s en maken van het merk een sterke partner op de vrije markt voor reserveonderdelen.

Zo kunnen klanten in de toekomst relaxed scherpe bochten nemen en verrassende zijsporen inslaan.