ContiTech PRO Kits: Nog meer individualiteit voor klanten

0
178
ContiTech PRO-Kits

Hoogwaardige, geïndividualiseerde reparatieoplossingen en betrouwbare service. Dit alles in overeenstemming met de decennialange ContiTech filosofie die kenmerkend is voor het bedrijf. Het omvat ook de continue verbetering van het productassortiment – het meest recent in het geval van de PRO-kits.

De distributieriemkits van ContiTech zijn een succesvol model. Met hun hoge kwaliteit en een garantie van vijf jaar zijn de kits, bestaande uit tandriemen en andere onderdelen, al lang stevig verankerd op de markt. Autoreparatiebedrijven profiteren van individuele, op maat gemaakte inhoud.

ContiTech breidt dit gamma voortdurend uit. De nieuwste toevoeging zijn de PRO-kits. De aanpak is als volgt: Naast de gebruikelijke tandriem hebben sommige motoren ook een tweede riem nodig, bijvoorbeeld voor het aandrijven van een balansas of een injectiepomp. Hier komen onze PRO-kits in beeld. Voorheen moesten klanten die de distributieriem moesten vervangen de distributieriemkit of de distributieriemkit met waterpomp kopen en nog een extra tandriem. “Met de PRO-kits krijgen ze nu alles in één”, zegt productmanager Adrian Rothschild.

De nieuwe PRO-kits bevatten alle tandriemen die voor de betreffende motor nodig zijn, in één pakket. Extra componenten zijn ook inbegrepen in de kit. Er zijn bijvoorbeeld ook kits met de beproefde ContiTech waterpompen. De fabrieksgarantie van vijf jaar geldt hiervoor net als voor alle eerder gelanceerde kits.

Meer dan 30 verschillende versies bieden wij in eerste instantie te koop aan – waardoor ContiTech marktleider wordt. Maar ze zullen ook geleidelijk gevolgd worden door bijkomende kits die het gamma gestaag uitbreiden. Deze voortdurende uitbreiding en verbetering van producten en diensten is mogelijk dankzij de nauwe banden die ContiTech van oudsher onderhoudt met autoservicewinkels. “We willen gewoon aanbieden wat er echt nodig is in het voertuig”, zegt Rothschild. “Het sleutelidee hier is om voor elke toepassing de juiste oplossing te bieden. Daarom wordt er een actieve dialoog onderhouden. Als we kunnen helpen om autoservicewinkels nog beter en sneller te laten werken, dan doen we dat graag,” voegt hij eraan toe.