Trusted Shops keurmerk

0
171
Trusted Shops

Waarom u veilig bij ons kunt winkelen …

Uw vertrouwen, dat is het grootste goed dat wij van u kunnen krijgen. Vertrouwen is iets dat niet in geld uit te drukken is, maar wel in lovende commentaren geplaatst op Trusted Shops.

Vertrouwen. Dat krijgen we van u, dankzij uw positieve commentaren op Trusted shops (de link naar de commentaren vind u hier).

En daar zijn wij u zeer dankbaar voor.

Trustedshops.nl is hét platform dat u de mogelijkheid geeft uw ervaring te delen over het online winkelen bij ons. En waar wij van u leren om onze bedrijfsprocessen te verbeteren en ons aanbod te vergroten.

Vanaf het begin van de opening van onze online-winkel in Nederland hebben wij het bekende Trusted Shops-keurmerk gekregen. Dankzij de vele lovende commentaren van consumenten op het platform in landen waar onze filialen ook actief zijn.

Het Trusted Shops keurmerk staat sinds 1999 voor veilig online winkelen, ongeacht voor welke betaalmethode u kiest!

Uw voordelen in één oogopslag bij Trusted Shops

Wij zijn een verkoper die getest is en gecontroleerd door internettexperts; door u dus!

Identiteit en toegankelijkheid

De naam en het adres van ons bedrijf zijn makkelijk vindbaar en staan duidelijk aangegeven in de webshop. Er zijn voldoende mogelijkheden om snel en eenvoudig contact op te nemen met de webshop (de link naar de contactgegevens vind u hier).

Veiligheid en gegevensbescherming

De webshop verzamelt alleen persoonlijke gegevens als dit wettelijk is toegestaan of als u hier uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. U wordt duidelijk geïnformeerd over het gebruik van uw gegevens. Verder moet onze webwinkel uw persoonlijke gegevens naar behoren tegen misbruik beschermen. (de link naar onze Gegevensbescherming AVG vindt u hier)

Annuleren en retourzendingen

In de annuleringsvoorwaarden staat omschreven onder welke voorwaarden u een bestelling kunt retourneren, bijvoorbeeld als deze niet aan uw verwachtingen voldoet.

Producten en kosten

Onze producten zijn duidelijk en begrijpelijk beschreven. Alle productprijzen, verzendkosten en eventuele overige kosten zijn transparant aangegeven. Uit respect voor consumenten berekenen wij geen betaalkosten en leveren wij geen voorgeselecteerde diensten.

Bestellingen en transparantie

Tijdens de proefbestelprocedure wordt gecontroleerd of wordt voldaan aan alle wettelijke voorschriften. Daarnaast wordt bekeken of de bestelprocedure transparant verloopt, van de eerste muisklik tot aan de ontvangst van de producten.

Service en winkelervaring

Onze web winkel moet voldoen aan hoge juridische eisen, en de webshop wordt gecontrolereerd aan de hand van andere criteria zoals de klantenservice en de winkelervaring als geheel.

Als er zich problemen voordoen dan staat ons serviceteam altijd voor u klaar. (Email [email protected]).

En u kunt rechtstreeks bij Trusted Shops meer informatie krijgen en de commentaren van kopers hier lezen.

Snuffelen

Wij nodigen u uit om rond te snuffelen in onze online winkel op motointegrator.nl. Bij Motointegrator vindt u auto onderdelen en voertuigonderdelen goedkoop en van hoge kwaliteit. Van remschijven en remblokken tot koppelingen en schokdempers tot gloeilampen, filters en bougies, wij bieden een breed scala aan producten voor alle automerken. Of het nu voor BMW, Audi, VW, Mercedes, Ford, Skoda, SEAT, Toyota of Opel is, in onze online winkel vindt u de juiste auto accessoires voor uw auto tegen geweldige prijzen.

Bronnen:

Trustedshops.nl