“Wij sturen je door het leven”: febi stuur- en ophangingscomponenten.

0
181
FBAN febi Car Steering & Suspension NL Motointegrator_5

Onze wegen lopen zelden in een rechte lijn en zijn vaak niet perfect. Onderweg zijn er scherpe bochten, onoverzichtelijke kruispunten, kuilen en andere hobbels die de besturing en ophanging van een voertuig onder druk zetten. Om ervoor te zorgen dat chauffeurs zich veilig blijven voelen, moeten ze op een betrouwbare partner kunnen vertrouwen: febi overtuigt met hoogwaardige stuur- en ophangingscomponenten. Dit wordt ook ondersteund door de merkbelofte van de bekende onderdelenspecialist: “Wij loodsen u door het leven”.

Febi: één van de toonaangevendste leveranciers

Op het gebied van stuurtechniek is het bedrijf één van de toonaangevendste leveranciers op de onafhankelijke aftermarket. Neem bijvoorbeeld de draagarmen: het assortiment bevat alleen draagarmen die 100% rijstabiliteit garanderen. Daarom test het gecertificeerde kwaliteitsmanagement van het bedrijf de aangeboden draagarmen op verschillende eisen en belastingen. Deze omvatten de nauwkeurigheid van de pasvorm, de nauwkeurigheid van de afmetingen, de kwaliteit van het materiaal, de treksterkte en de hardheidsgraad.

Met inbegrip van…

Bovendien biedt febi met de productsets “ProKits” een ideale oplossing voor snelle en ongecompliceerde reparaties. Het is immers niet ongewoon in het dagelijkse werkplaatsleven dat een slijtageonderdeel samen met het bevestigingsmateriaal moet worden vervangen. Maar deze extra onderdelen – meestal bouten of moeren – zijn vaak niet inbegrepen bij het afzonderlijk verkrijgbare reserveonderdeel. Met meer dan 2.750 ProKits voor stuurinrichting en ophanging biedt febi een innovatieve en op maat gemaakte oplossing.

Febi: dat zijn kwaliteitsnormen

Een deel van het uitgebreide assortiment onderdelen voor stuurinrichting en ophanging wordt vervaardigd in de eigen productie-eenheid van het bedrijf in Duitsland, bilstein group Engineering. Deze productiecompetentie maakt febi tot veel meer dan een gewone leverancier van onderdelen. De productieruimte beslaat bijna de gehele productieketen op 10.000 vierkante meter. Naleving van de hoogste kwaliteitsnormen bij elke stap is een vanzelfsprekendheid.

Febi: dat is drie jaar fabrieksgarantie

Bovendien biedt febi 3 jaar fabrieksgarantie op alle reserveonderdelen in het assortiment. Dit geeft de klanten van dit merk een echte toegevoegde waarde bovenop de wettelijke garantie. Uit al deze punten blijkt dat automobilisten bij febi for life in goede handen zijn, op welke wegen ze ook rijden.