Motortochten in Duitsland – 10.000 km avontuurlijke route

0
1148
Motortochten
© Shutterstock / DeepGreen

Motortochten op de Motorfiets Weg Duitsland, ook bekend als MSD (Motorradstraße Deutschland), brengt u naar de meest indrukwekkende regio’s van het land. Ontdek een verscheidenheid aan opwindende, bochtige tochten op de ongeveer 10.000 km lange motoravonturenroute door de republiek. Neem een pauze in motorvriendelijke hotels na het ontdekken van motorvriendelijke bezienswaardigheden en andere hoogtepunten voor motorrijders.

Een must in het leven van elke motorrijder

In de vorm van een klaverblad voert de MSD u langs beroemde ontmoetingsplaatsen, informatieve motormusea en bezienswaardige racecircuits. Daarbij ontdekt u de mooiste en ook de meest iconische motorroutes. Of het nu in het oosten, westen, zuiden of noorden van Duitsland is. Laubach in de Vogelsberg, één van de populairste motorgebieden, is het vertrekpunt van de vier hoofdroutes. Deze route verbindt de belangrijkste Duitse motorregio’s met elkaar.

Rondleidingen en tips voor motortochten

Elke tocht op de MSD is een hoogtepunt en doet de harten van motorrijders sneller kloppen. De motortochten zijn gedetailleerd beschreven en goed aangegeven. Zo vindt elke motorrijder de juiste route voor zijn of haar kunnen en uithoudingsvermogen en is motorplezier gegarandeerd. Het begin van de fietstocht is variabel en in principe van overal mogelijk.

De top 3 motortochten

De geliefde motor ontwaakt uit zijn winterslaap, de vraag rijst waarheen de reis moet gaan. En de kwelling van de keuze blijft. Insiders roemen de motorregio Sauerland als één van de mooiste motorgebieden van Duitsland. Maar ook het Beierse Woud en het Oberpfälzer Woud bieden spectaculaire routes. Zij hebben door hun afgelegen ligging in het zuidoosten het voordeel dat ze tot de minder bezochte toergebieden behoren. Een andere uitstekende regio voor motorliefhebbers is de Hamburgse kust. Want zelfs zonder hoogtemeters en orgies van bochten hebben motorrijders hier plezier. De tochten rond de metropool Noord-Duitsland en langs de betoverende kusten van de Noordzee en de Oostzee bieden motorplezier voor het hart en het oog.

Motorfiets accessoires in de online winkel van

Wilt u uw motor klaarmaken voor de zomer? In de online winkel van Motointegrator vindt u een verscheidenheid aan hoogwaardige accessoires voor uw motorfiets. Naast motorbanden omvat het uitgebreide gamma ook oliën, smeermiddelen en onderhoudsproducten. U vindt er ook een selectie van helmen en andere beschermende kleding. Dus niets staat een spannende tocht op de motorfiets weg Duitsland in de weg!

Bron:

http://www.road-concept.eu/