Brembo Xtra: uitstekende stijl en betere prestaties voor gepassioneerde bestuurders

0
67

Brembo Xtra: een nieuwe reeks premium remoplossingen

De Brembo Xtra is een nieuwe reeks premium remoplossingen die hoge prestaties combineren met aantrekkelijk design. Daardoor wordt het rijplezier verhoogd met een sportieve remstijl in alle rijomstandigheden. De Xtra-producten zijn gebaseerd op Brembo’s uitgebreide ervaring met innovatieve processen en originele uitrustingsoplossingen. Ze zijn ideaal afgestemd op de behoeften van bestuurders die op zoek zijn naar een uitstekende rijervaring. Zij krijgen een voertuiguitrusting die aan hun individuele eisen voldoet.

Het Xtra-assortiment dekt 60% van het wagenpark en omvat meer dan 300 referentienummers voor remschijven, 200 remblokken en de nieuwste X-Style remklauwen. Het Xtra-assortiment bestaat momenteel uit Brembo X-Style-remklauwen en Xtra-remschijven, Max-remschijven en Brembo Xtra-remblokken.

Brembo X-Style remklauwen

De Brembo X-Style remklauwen voor premium voertuigen zijn de nieuwste producten op de aftermarket. Ze hebben originele kleuren en zijn ontworpen voor enthousiaste bestuurders die op zoek zijn naar plug & play-oplossingen. Deze hoogwaardige aluminium remklauwen van Brembo met unieke kleuren kunnen perfect worden afgestemd op uw eigen stijl.

Bestuurders kunnen de kleur kiezen die het karakter van hun premium voertuig het beste tot zijn recht laat komen. Standaardkleuren zijn rood, geel, zwart en grijs, maar op verzoek zijn ook andere opties verkrijgbaar.

Brembo Xtra remschijven

Deze remschijven zijn ontwikkeld voor een efficiënte koeling van het remsysteem met een verbeterde luchtstroom en de mogelijkheid om warmte en water af te voeren. De gaten in het oppervlak benadrukken de sportieve esthetiek van het product, dienen om versleten materiaal te verwijderen en de slijtage van de remschijven te verminderen.

Brembo Max remschijven

De Brembo Max remschijven hebben een unieke structuur die de functionaliteit van het remsysteem verbetert en zorgt voor een onmiddellijke reactie op de druk van het rempedaal. De gegroefde remschijf biedt een hogere wrijvingscoëfficiënt, wat ook de remprestaties in de beginfase verbetert, zelfs bij hoge temperaturen. Bovendien zijn de groeven in de Brembo Max remschijf zo ontworpen dat ze hun slijtagegraad onder controle houden en de UV-coating beschermt ze tegen corrosie.

Brembo Xtra remblokken

Deze remblokken zijn ontwikkeld in lijn met de eigenschappen van de Brembo Xtra en Brembo Max remschijven om hoge prestaties en een nauwkeurige werking te garanderen. De Brembo remblokken bestaan uit een speciaal frictiemateriaal dat uit 30 verschillende componenten bestaat. Dit maakt ze niet alleen sportiever, maar ook duurzamer en zorgt voor veiligheid en comfort op de weg.

De Brembo Xtra remblokken zijn het meest geschikt voor de Brembo Max en Brembo Xtra remschijven, die elk verschillende eigenschappen hebben en garant staan voor superieure prestaties en controle van het remsysteem.

De ervaring van Brembo op de OE-markt komt tot uiting in een exclusieve productlijn die een breed scala aan remoplossingen voor de aftermarket omvat.