Motointegrator – dé online webwinkel

0
917
Shopping basket
© GettyImages / iStock / Getty Images Plus

Motointegrator is één van de populairste online winkels voor auto-onderdelen geworden. Hoge productkwaliteit en aantrekkelijke voorwaarden voor elke portemonnee zijn slechts een deel van het succes. Ook op het gebied van klantenservice en veiligheid legt de auto-onderdelenwinkel de lat zeer hoog. Deze enorme inspanning resulteert niet alleen in een extreem hoge klanttevredenheid.

Meer dan vijf miljoen onderdelen

Meer dan vijf miljoen onderdelen voor alle motorvoertuigen zijn verkrijgbaar in de online Motointegrator.nl winkel. Naast reserve- en slijtageonderdelen voor auto’s en lichte bedrijfswagens, ook voor motoren en zware vrachtwagens. En niet te vergeten het uitgebreide assortiment autoaccessoires en de selectie van bedrijfsvloeistoffen zoals motorolie, antivries, transmissieolie, enz.

Aantrekkelijke prijzen en meer….

De aangeboden producten overtuigen niet alleen door hun aantrekkelijke prijzen. Alleen onderdelen van bekende en gerenommeerde onderdelenfabrikanten worden aangeboden. Veel van de fabrikanten zijn ook leveranciers aan de automobielindustrie voor originele uitrusting. Bovendien biedt de onderdelenwinkel voortdurend tal van interessante kortingsacties voor koopjesjagers.

Onderdelen zoeken, bestellen en levering

Zoeken

Motointegrator - online bestellen
© Motointegrator Online bestellen

Het zoeken naar onderdelen is intuïtief eenvoudig te gebruiken. Bijna alle verschillende en zeer duidelijke zoekspecificaties kunnen door invoer van trefwoorden of op automerk met een paar klikken worden gevonden. De productpagina’s met individuele beschrijvingen bevatten alle relevante gegevens die nodig zijn voor een correcte selectie van reserveonderdelen. Indien bij uitzondering u uw gezochte auto-onderdelen niet kan vinden, geeft Motointegrator u vriendelijk en deskundig advies.

Bestellen

Het daaropvolgende bestelproces is beveiligd en gecodeerd volgens de huidige technische normen. Bovendien is de bestelling met een paar eenvoudige klikken succesvol afgerond.

Levering

Vanaf een bestelwaarde van 120 euro hoeft u zelfs de proportionele verzendkosten niet te betalen. De goederen worden onmiddellijk verzonden nadat het bestelproces met succes is afgerond. Afhankelijk van het tijdstip van de bestelling ontvangen de meeste klanten hun bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen.

Vertrouwen

Vaste klanten kennen de hoge kwaliteit van Motointegrator, maar niet elke nieuwe klant.
Bestaande klanten en ervaren online shoppers zijn natuurlijk op de hoogte van deze hoge kwaliteitsnormen. Het aantal vaste klanten groeit dan ook. Maar vooral voor nieuwe klanten moet echt vertrouwen worden uitgesproken. Conventionele certificeringen over veiligheidsnormen en wettelijke vereisten zijn nuttig, maar niet voldoende.
De lat moet zo hoog worden gelegd dat zelfs nieuwe klanten meteen herkennen dat ze hier met een goed gevoel kunnen winkelen. In plaats van lang onderzoek te doen naar de kwaliteit van een winkel en de producten, kunnen nieuwe klanten zich meteen richten op wat voor hen belangrijk is, namelijk het bestellen van hoogwaardige reserveonderdelen tegen lage prijzen.

Kwaliteitskeurmerken

TrustedShops op website
© Motointegrator

Eén van de strengste kwaliteitskeurmerken is hier nuttig voor nieuwe klanten: Trusted Shops.
TrustedShops werkt volgens 6 strenge criteria. En degene die de webshop beoordeeld is de klant. TrustedShops is hét platform dat u de mogelijkheid geeft uw ervaring te delen over het online winkelen bij ons. En waar wij van u leren om onze bedrijfsprocessen te verbeteren en ons aanbod te vergroten. Wij zijn bijzonder blij u ons zo dat u ons zo hoog inschat, want de hoogste klanttevredenheid is altijd onze eis geweest en zal dat ook in de toekomst blijven.

Laboratorium

Hoogwaardige keurmerken getuigen ook van de hoge kwaliteit van de online winkel en maken het vooral voor nieuwe klanten gemakkelijker om zonder zorgen te winkelen. Wij testen de onderdelen in ons eigen laboratorium Intermeko. Motointegrator onderscheidt zich duidelijk op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Top webwinkel – dat is Motointegrator