SACHS

SACHS auto-onderdelen

Heeft u een sportieve rijstijl? Dan moet u eens een kijkje nemen bij onze SACHS auto-onderdelen. Door de nabijheid van de professionele motorsport biedt de onderneming uit Schweinfurt u ook als particuliere klant componenten aan die met behulp van de nieuwste technologieën uit de gemotoriseerde wegracesport worden vervaardigd. Of u nu op zoek bent naar nieuwe koppelingsplaten, schokdempers van SACHS wilt kopen of reserveonderdelen in uw motorfiets wilt inbouwen - als u voor SACHS onderdelen kiest, bent u verzekerd van hoogwaardige materialen en eersteklas vakmanschap in overeenstemming met de specificaties van de Duitse auto-industrie.

Toon meer >>

Koppelingen en schokdempers van SACHS

Als u rondkijkt in onze online winkel voor SACHS auto-onderdelen, vindt u een ruim assortiment. Niet alleen voor auto's en motorfietsen, maar ook voor bestelwagens, bedrijfsvoertuigen en landbouwmachines kunt u bij SACHS terecht voor reserveonderdelen, aandrijvingen of de benodigde demping en vering. Koppelingen en schokdempers zijn ook de paradepaardjes van het merk van hoogwaardige auto-onderdelen.

Wij bieden u de eersteklas dubbelmassa vliegwielen en een uitgebreide selectie van andere reserveonderdelen van SACHS voor uw auto tegen gunstige prijzen in onze online winkel.

Alles voor een snelle rit van SACHS

SACHS brengt ook zijn ervaring en deskundigheid uit de motorsport in bij de ontwikkeling van auto-onderdelen voor particulier gebruik. Door de toepassing van technologieën die in de Formule 1 worden gebruikt, garanderen betrouwbare koppelingslagers, koppelingsdrukplaten of koppelingstussenplaten u ook een sportieve rijervaring.

Als de aandrijving van uw voertuig vertraagt, kijk dan eens naar de koppelingskits van SACHS. Door uw oude koppelingsplaten en koppelingsveren te vervangen door moderne onderdelen van SACHS, investeert u in de toekomst. 

Als u verschillende onderdelen van uw voertuig tegelijkertijd wilt vervangen, kijk dan eens naar de koppelingskits van SACHS. Hier heeft u de keuze tussen verschillende combinaties en krijgt u dus een complete set voor uw individuele behoeften. Het samenspel van de op elkaar afgestemde auto-onderdelen van SACHS garandeert een lange levensduur van elk van deze speciale reserve-onderdelen.

Indien u daarentegen op zoek bent naar een koppelingsbediening voor uw voertuig, kunt u kiezen tussen een mechanische en een hydraulische variant. Het voordeel van de mechanische variant ligt in de vermindering van de trillingen en de daaruit voortvloeiende verhoging van het rijcomfort: Hier combineert SACHS de slaafcilinder en het ontkoppelingslager in één eenheid en maakt zo een directe montage op de versnellingsbak mogelijk.

De afzonderlijke koppelingsets omvatten ook innovatieve vliegwielen met dubbele massa van SACHS. Dit geeft u toegang tot een product met talrijke pluspunten, waaronder een lage geluidsontwikkeling en een optimale ontkoppeling van trillingen bij hoge en lage snelheden.

Dempers en ophangingen

Meer dan tien miljoen nieuwe auto's worden elk jaar uitgerust met schokdempers van SACHS. Dit maakt de modulaire SACHS Continuous Damping Control dempers (CDC dempers) met hun intelligente sensoren tot één van de producten van de fabrikant waar bijzonder veel vraag naar is.

De innovatieve technologie van de specialist in auto-onderdelen zorgt voor een geoptimaliseerde demping van zowel de schokdempers voor de vooras als de schokdempers voor de achteras. Dankzij de brede waaier van voertuigophangingen zoals 

  • aluminium lichtgewicht schokdempers of 
  • speciale veerpootsteunen van SACHS 

zult u gegarandeerd de juiste demping vinden. Ook hier kunt u voor een set kiezen en gelijktijdig met de vering van SACHS stofbeschermingssets van SACHS bestellen.

Alle SACHS CDC schokdempers zijn uitgerust met een proportionele dempingsklep. Dit wordt elektronisch geregeld en garandeert u dus

  • automatische regeling van de dempingskracht
  • de best mogelijke stabiliteit in elke positie
  • kortere remafstanden
  • meer controle bij het veranderen van rijstrook.

De fabrikant SACHS

Het is nu bijna 130 jaar geleden dat de fijnmechanicus Ernst Sachs uit Konstanz zijn passie voor de wielersport verlegde naar zijn ontwikkelingen als gereedschapsmaker en uiteindelijk in 1894 octrooi aanvroeg voor zijn eerste fietsnaaf. De onvoorwaardelijke wil om steeds betere en preciezere kogellagers en wielnaven te produceren, leidde al een jaar later tot de oprichting van de "Schweinfurter Präzisionskugellager-Werke Fichtel & Sachs" met zakenvriend Karl Fichtel.

Productkwaliteit en klantenservice

Vanaf het allereerste begin heeft de nu internationaal bekende onderneming zich geconcentreerd op innovatieve producten van maximale kwaliteit en een vriendelijke en competente klantenservice. De filosofie wierp vruchten af: De vraag naar de producten van het bedrijf groeide gestaag en in 1911 hadden Ernst Sachs en Karl Fichtel al meer dan 2500 mensen in dienst.

Van fietsen tot motorsport

De populariteit nam niet af, zelfs niet toen het bedrijf vanwege de marktsituatie in die tijd zijn productassortiment verlegde van fietsen naar gemotoriseerde voertuigen. Integendeel: in de loop der tijd wekten de automotoren en versnellingsbakken, koppelingen en schokdempers van de firma uit Schweinfurt ook de belangstelling van buitenlandse bedrijven en particulieren. SACHS staat al jaren bekend als de officiële leverancier van verschillende Formule 1- en Super GT-raceteams.

Uitgebreid assortiment auto-onderdelen

De in Schweinfurt gevestigde onderneming veranderde haar oorspronkelijke naam eerst in ZF Sachs AG, en brengt sindsdien onder deze naam haar onderdelen voor chassis en aandrijflijnen op de markt, na de fusie met ZF Friedrichshafen AG in 2011.

Het uitgebreide assortiment auto-onderdelen omvat productlijnen voor personenauto's en bestelwagens, maar ook voor bedrijfsvoertuigen zoals landbouwmachines en gemotoriseerde tweewielers. Het is ook onderverdeeld in drie hoofdcategorieën:

  • Voordeel: SACHS monobuis- en tweebuisdempers worden door gasdruk in werking gesteld en passen zo de stabiliteit van het voertuig automatisch aan het manoeuvreren aan. Dit maakt een bijzonder sportieve rijstijl mogelijk.  
  • Prestaties: De zeer efficiënte koppelingscomponenten en schokdempers van SACHS zijn bestand tegen extreem hoge temperaturen of spanningen veroorzaakt door turboladers.
  • Super Touring: De zuigerstangen zijn verchroomd, de geleidepennen kunnen niet slijten, het resultaat: schokdempers van SACHS scoren punten voor hun hoge weerstand tegen corrosie.

Dankzij het exclusieve gebruik van eersteklas materialen en de uiterst precieze afwerking, bevinden alle SACHS auto-onderdelen zich in het hogere prijssegment.

Voor vele jaren rijplezier

Bestel de reparatieset voor uw koppeling of de benodigde hoofdremcilinder van SACHS voor de aandrijving van uw motorvoertuig bij ons in de Motointegrator online winkel! Zo krijgt u niet alleen een ruime keuze aan hoogwaardige onderdelen voor uw automerk, u profiteert bovendien van gunstige prijzen en een razendsnelle levering. Dit geldt natuurlijk ook voor elke andere premiumfabrikant waarvan wij u de auto-onderdelen aanbieden met onze grote verscheidenheid aan merken.

Als u vragen hebt over onze producten, helpen onze vriendelijke en competente klantenservicemedewerkers u graag online of per telefoon.

Jaar van vestiging: 1895
Website (Nederland): https://www.zf.com/brands/de_de/sachs/catalogs_sachs/print_catalogs_sx/pdf_catalogs.html
Website (Engels): http://www.zf.com/brands/content/en/sachs/homepage_sachs/homepage.jsp
Catalogus van de fabrikant: http://www.zf.com/brands/content/en/sachs/products_sachs/products_sachs.html
SACHS
Alle producenten 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z