Reserveonderdelen en toebehoren voor Ford C-Max

Kies uw model Ford C-Max en koop bijpassende onderdelen

Ford C-MAX

De Ford C-MAX heette voorheen de Ford Focus C-MAX en kwam in 2003 voor het eerst van de productieband. In 2007 werd het model visueel en technisch herzien en kreeg het de nieuwe naam Ford C-MAX. De tweede generatie van de Ford C-MAX volgde in 2010. De C-MAX is een compacte bestelwagen die erg populair is bij chauffeurs omdat het een robuuste en duurzame auto is.

Auto-onderdelen voor uw nieuwe of gebruikte Ford C-MAX

Moet uw Ford C-MAX gerepareerd worden en bent u op zoek naar kwalitatieve en betaalbare reserveonderdelen? Dan bent u bij Motointegrator aan het juiste adres. In onze online shop voor auto-onderdelen vindt u een breed scala aan Ford C-MAX auto-onderdelen van gerenommeerde fabrikantenmerken tegen lage topprijzen - overtuig uzelf van onze uitstekende prijs-prestatieverhouding en de optimale kwaliteit van onze producten.

Topmodellen van Ford C-MAX

Remblokken en remschijven voor uw Ford C-MAX online bestellen

De remschijven en remblokken van uw auto zijn klassieke slijtageonderdelen en zullen na verloop van tijd verslijten. Daarom is het van essentieel belang dat u de versleten remblokken en remschijven van uw Ford C-MAX regelmatig vervangt, aangezien dit de enige manier is om de functionaliteit van het remsysteem en dus de verkeersveiligheid van uw voertuig te garanderen. Bij Motointegrator vindt u een ruim assortiment remschijven, remblokken en andere reserveonderdelen voor het remsysteem van uw Ford C-MAX.

Koop Ford C-MAX Brandstoffilter, Oliefilter en Luchtfilter bij Motointegrator

Ook de filters van uw auto, dat wil zeggen voornamelijk het brandstoffilter (diesel- of benzinefilter), het oliefilter en het luchtfilter, slijten met de tijd en het gebruik en moeten daarom met regelmatige tussenpozen worden vervangen. Voor het brandstoffilter is dit om de 90.000 km. U dient ook het oliefilter van uw Ford C-MAX te vervangen als onderdeel van elke olieverversing. Hoe vaak het luchtfilter, dat de verbrandingskamer van de motor van gezuiverde lucht voorziet, moet worden vervangen, hangt sterk af van de omgeving waarin uw auto wordt gebruikt.

Ford C-MAX auto-onderdelen online kopen

Heeft u een brandstoffilter, dieselfilter, remschijven of zelfs een ander reserveonderdeel voor uw Ford C-MAX nodig? Dan is Motointegrator de juiste partner voor u - in onze online shop vindt u een breed scala aan auto-onderdelen voor uw Ford C-MAX van gerenommeerde fabrikanten zoals Bosch, JC Premium of zelfs Mann Filter. Bestel vandaag nog uw benodigde Ford C-MAX auto-onderdelen online vanuit het comfort en gemak van uw huis en overtuig uzelf van de hoogwaardige afwerking van onze reserveonderdelen. Bovendien onderscheidt Motointegrator zich door haar eersteklas service en snelle levertijden.

Reserveonderdelen voor Ford C-Max

Plaatsingscriteria

Geen
Remslang TRW AUTOMOTIVE PHB501
Remslang TRW AUTOMOTIVE PHB501 8,59 € Prijs per metr: 19,3