BETAALMETHODEN

iDEAL

iDEAL is veruit de populairste betaalmethode in Nederland. iDEAL is een directe overschrijvingsprocedure waarmee bankoverschrijvingen in realtime kunnen worden uitgevoerd. Klanten kunnen een QR-code scannen op hun computer en vervolgens betalen met hun mobiele apparaat. Het handmatig invoeren van betaalgegevens is niet nodig, waardoor betalingen sneller verlopen. De iDEAL online overschrijving maakt online betalingen betrouwbaar, eenvoudig, snel en veilig. Deze optie is beschikbaar in onze winkel voor kopers die in Nederland zijn gevestigd.


Creditcard

Als u er tijdens het bestelproces voor kiest om met een creditcard of bankpas te betalen, hoeft u alleen maar uw creditcardgegevens in te voeren en de betaling te bevestigen. Op deze manier kunt u uw aankopen op onze site snel en veilig betalen. De bestelde goederen worden onmiddellijk verpakt en verzonden (op voorwaarde dat ze beschikbaar zijn in onze magazijnen).

U kunt op onze site betalen met de volgende betaalkaarten: American Express (Amex), UnionPay, Diners Club, MasterCard, Maestro, Visa, Bancontact en Discover..


Overschrijving

Als u voor deze betalingsmethode kiest, moet u een bankoverschrijving doen op de bankrekening die in de juridische kennisgeving en hieronder wordt vermeld. Vermeld a.u.b. uw bestelnummer bij de omschrijving op uw overschrijving.

Uw goederen worden pas verpakt en verzonden na ontvangst van het geld.

Houd er rekening mee dat een bankoverschrijving vaak tot 3 werkdagen kan duren.

Bankgegevens:

Domiciliëring: Berliner Volksbank eG
IBAN: DE93100900002294545002
Bankidentificatiecode/SWIFT: BEVODEBB

PayPal

PayPal is de online betaaldienst waarmee u snel en veilig via internet kunt betalen (uiteraard gratis voor u als klant).

Nadat u de PayPal-betaalmethode heeft geselecteerd en op de knop "Kopen" heeft geklikt, wordt u direct naar PayPal geleid. Daar moet u inloggen. Om een ​​betaling via PayPal te doen, moet u een PayPal-account hebben. Wij verzenden de goederen direct na uw betaling (mits de bestelde artikelen beschikbaar zijn), aangezien wij het geld direct op onze rekening ontvangen.

Voordelen:

Klarna

Klarna is een van de grootste aanbieders van uitgestelde betalingsdiensten ter wereld. Klarna biedt verschillende betaalmethoden, waardoor u veel flexibiliteit heeft. Hier zijn de Klarna-oplossingen die beschikbaar zijn in onze online shop:

Klarna Pay Now

Met Klarna Pay Now kunt u uw aankopen onmiddellijk en volledig betalen. Het is een snelle en veilige oplossing.

Klarna Pay Later

Dit is een oplossing met 30 dagen uitstel van betaling. U kunt uw bestelling plaatsen in onze online winkel, wij verwerken en verzenden uw bestelling en u kunt tot 30 dagen later betalen zonder rente of kosten. Met Klarna Pay Later koopt u nu en betaalt u later!


Google Pay

Google Pay is een eenvoudige, veilige en snelle manier om uw online aankopen te betalen. Registreer uw kaarten in uw Google-account en gebruik ze om snel en veilig te betalen op onze site. U hoeft niet elke keer uw kaartgegevens in te voeren. Uw betaalgegevens zijn beschermd omdat Google Pay je kaartnummer niet deelt. Vul uw winkelmandje en betaal in een paar klikken!


Cartes Bancaires

Het Franse co-branded betaalkaart van Visa of MasterCard, Cartes Bancaires (CB), is de belangrijkste kaart- en mobiele betaalmethode in Frankrijk. Ongeveer 60% van de huishoudelijke aankopen in Frankrijk wordt betaald met een CB-kaart. Met uw CB-kaart kunt u overal en altijd veilig uw aankopen betalen.EPS

EPS is een online overschrijvingssysteem dat door verschillende Oostenrijkse banken is ontwikkeld. U kunt er op een veilige en gebruiksvriendelijke manier aankopen mee betalen.


SOFORT

SOFORT is een populaire betaalmethode voor online bankieren in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België. Het is gebaseerd op het principe van een bankoverschrijving, maar in tegenstelling tot een conventionele overschrijving hoeft u geen details in te voeren zoals het bedrag van de transactie of de gegevens van de begunstigde. U hoeft alleen maar uw gebruikelijke toegangsgegevens voor online bankieren in te voeren en de overschrijving te valideren. We ontvangen dan een realtime bevestiging van de overboekingsopdracht en kunnen uw bestelling zonder vertraging verwerken.