ROMIX

ROMIX - Auto-onderdelen, auto-accessoires

Sinds het begin van de jaren negentig voorziet het Poolse bedrijf in samenwerking met de 18 grootste fabrikanten van bevestigingsmiddelen in de automobielmarkt en de primaire markt van verschillende industrieën met bevestigingsmiddelen voor auto's, vrachtwagens en motorfietsen. Het assortiment omvat hoogwaardige autostrips, verchroomde letters, folies en borden. Terwijl bevestigingsmiddelen voornamelijk in Polen worden verkocht, ligt de internationale focus op Romix-clips. 

Daarnaast biedt Romix ook reparatiesets, raamopeners en beschermfolies aan. Het bedrijf is echter vooral bekend om zijn uitgebreide assortiment clips en andere bevestigingsmaterialen voor Europese, Amerikaanse en Japanse voertuigmodellen. Tegenwoordig levert Romix aan vestigingen in Tsjechië, Rusland, Hongarije en andere landen in Centraal- en Oost-Europa.

Toon meer >>

Diverse bevestigingsmiddelen voor de auto-industrie

Romix biedt meer dan 1.600 bevestigingsmiddelen. De inventaris omvat enkele 10.000 artikelen voor Europese, Amerikaanse en Japanse voertuigmodellen. Dit zijn voornamelijk bevestigingsmiddelen van kunststof, metaal of rubber. Het assortiment loopt van rubberen hangers voor de hoedenplank tot reparatiesets voor zijruiten of koplampen.

Deze diversiteit is mogelijk door jarenlange ervaring en samenwerking met de 18 grootste fabrikanten van bevestigingsmiddelen op de primaire markt. Hierdoor kan Romix direct inspelen op de marktvraag. Carrosserieonderdelen van Romix worden vaak gebruikt in verschillende sectoren waar massaoplossingen niet meer werken en specifieke criteria gelden - ongeacht de automotive markt.

Dankzij het brede verkoopnetwerk en regelmatige deelname aan autobeurzen houdt Romix de marktsituatie constant in de gaten en past het assortiment daar continu op aan. Om deze reden omvat het assortiment bijna alle kleine onderdelen die in de autobouw worden gebruikt.

Carrosserieonderdelen van Romix

Het Romix assortiment is uitgebreid. Het aanbod van het Poolse bedrijf omvat onder meer reparatiesets en montage-elementen, bevestigingsmiddelen, koplampbevestigingen, schokdemperbevestigingen, bumperversterkingen, accessoires voor motorfietsen en vrachtwagens, voertuigsloten, voertuigslotonderdelen, onderdelen voor raambediening, carrosseriepanelen, radiatorroosters, bumperkappen, motorkappen. Op deze manier is Romix in staat om verschillende industrieën te beleveren.

Reparatiesets en montage-elementen van Romix

Romix reparatiesets en montage-elementen voor personenauto's maken deel uit van het Romix-aanbod. Deze omvatten bevestigingsmiddelen, adapters, montageclips voor voertuigmodellen zoals Audi, BMW, VW, Opel, Mercedes-Benz, Ford, Toyota, Skoda, Renault en Peugeot.

Bevestigingsmiddelen van Romix

Romix bevestigingsmiddelen vormen de core business van Romix. Het Poolse bedrijf biedt onder andere bevestigingsmiddelen voor dakbekleding, afdekkingen onder de versnellingsbak en motor, bevestigingsmiddelen voor schokdempers, radiatorroosters, bumperafdekkingen, koplampen, schokdempers van verschillende automodellen zoals Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Innocenti, Iveco, Jaguar enz.

Raammechanisme onderdelen van Romix

Door hun functie om ramen omhoog en omlaag te brengen, zijn raammechanismes slijtageonderdelen op voertuigen. Met de raammechanisme onderdelen van Romix dekt het bedrijf alle belangrijke componenten voor raammechanismes af. Deze omvatten rollen, reparatiesets voor verschillende voertuigmodellen zoals Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia enz.

Verlichting van Romix

Remlichten, gloeilampen, achterlichten, kentekenplaatverlichting, mistlampen, mistachterlichten, achteruitrijlichten en koplampen: de verlichting op het voertuig is divers - net als de verlichting van Romix. Het Poolse bedrijf biedt hoogwaardige reparatiesets voor de verschillende soorten verlichting.

Romix bumper onderdelen

Ook veelgevraagd zijn bumperonderdelen van Romix en bumperverstevigingen van Romix. Onderdelen zijn onder andere bumperhouders en bumperclips voor diverse automodellen zoals Alfa Romeo, BMW, Daewoo, Dacia, Dodge, Iveco, Mazda, Mercedes-Benz etc.

Sierlijsten van Romix

Sierlijsten "verfraaien" het voertuig en verbergen onderdelen die niet zichtbaar mogen zijn. Hoewel ze niet onderhevig zijn aan hoge belastingen zoals andere componenten, raken ze snel los. Romix heeft hiervoor de juiste vervangende sierstrips, zoals sier-/beschermstrips voor de dorpels, strips voor de carrosserie. Ook hier strekt het aanbod zich uit tot verschillende voertuigmodellen.

Dorpels van Romix

Dorpels zijn een belangrijk onderdeel van een zelfdragende carrosserie. Dit onderdeel speelt een bijzonder belangrijke rol bij frontale aanrijdingen en aanrijdingen van opzij. De dorpels zijn geen afzonderlijke componenten. In plaats daarvan bestaan ze uit de zijwand, een versterkingsdeel, een versterkingslijfplaat en een dorpelbinnendeel. Deze componenten lopen een hoog risico op corrosie en moeten dan worden vervangen. Romix heeft de juiste bevestigingsmiddelen voor dorpels.

Andere onderdelen van het ontstekingssysteem van Romix

Ontstekingssystemen moeten vaak worden gerepareerd vanwege de hoge belasting. In deze gevallen zijn Romix ontstekingssysteemonderdelen de perfecte oplossing. Problemen kunnen snel worden opgelost met de kabelverbindingen van Romix.

Koop goedkope Romix componenten online

Als handelsonderneming werkt Romix niet alleen samen met fabrikanten van bevestigingsmaterialen. Zo verkoopt het Poolse bedrijf zijn componenten ook via ons tegen redelijke prijzen. Net als Romix hechten wij ook waarde aan een snelle en betrouwbare levering van de bestelde goederen en het gemakkelijk vinden van de componenten. Onze klanten ontvangen hun levering binnen twee tot vier werkdagen. De geïntegreerde zoekfunctie maakt het zoeken eenvoudiger. Bestel vandaag nog uw Romix componenten.

Veelgestelde vragen

Hoe goed is Romix?

Romix bestaat sinds het begin van de jaren negentig en heeft in deze tijd niet alleen de samenwerking met de 18 grootste fabrikanten van bevestigingsmiddelen uitgebreid en geconsolideerd, maar heeft ook haar assortiment voortdurend uitgebreid. Deze flexibiliteit en voorzichtigheid stelt het Poolse bedrijf in staat om snel en betrouwbaar te reageren op hogere markteisen. Door samen te werken met de 18 grootste fabrikanten van bevestigingsmaterialen, levert Romix altijd componenten van hoge kwaliteit. De snelle levertijden voor bestelde goederen en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding staan ook voor het bedrijf uit Polen. Romix-componenten en het bedrijf zelf kunnen met recht als goed worden omschreven.

Waar produceert Romix?

Romix produceert geen eigen goederen. Het bedrijf is eerder een handelsonderneming die gespecialiseerd is in het leveren van bevestigingsmiddelen aan verschillende industrieën, met name de auto-industrie. Romix betrekt de componenten van verschillende bekende fabrikanten van bevestigingsmiddelen. Maar ook andere onderdelen vindt u bij Romix. Dit zijn onder andere componenten voor het ruitensproeiersysteem, deurvergrendeling, zijraamheffers, afdichtingen, etc. Romix is gevestigd in Izabelin, Polen. Van daaruit worden alle activiteiten van het bedrijf aangestuurd.

Welke reserveonderdelen produceert Romix?

Romix is geen producent van reserveonderdelen. Het Poolse bedrijf verkoopt onderdelen voor de auto-industrie, onder meer voor auto's, vrachtwagens en motorfietsen van huidige en oudere modellen. Het assortiment omvat emblemen en markeringen, onderdelen voor het ruitensproeiersysteem en het deursluitmechanisme, bevestigingsmiddelen voor zij- en bekledingsafdekkingen, dorpelbevestigingen, bevestigingsmiddelen voor dakrails, dorpelrails, schokdempers, wielen, hoedenplank, maar ook kofferbakclips, wielkastclips, motorfietsclips, hemelbekledingsclips, motorkapclips, bevestigingssets voor afdekkingen onder de versnellingsbak en schokdempers. Als handelsonderneming heeft Romix sinds het begin van de jaren negentig naam gemaakt in de automobielindustrie

Catalogus van de fabrikant: http://www.romix.pl/do-pobrania-r57.html
ROMIX
Alle producenten 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z