KYB

KYB onderdelen en accessoires

KYB, het Japanse bedrijf Kayaba Kōgyō KK, is 's werelds grootste leverancier van schokdempers. Hij levert wekelijks een miljoen veiligheidsrelevante componenten. Demping en vering van KYB vallen op door hun hoge kwaliteit. Andere KYB auto-onderdelen die u in onze online winkel tegen lage prijzen kunt krijgen zijn bijvoorbeeld hydraulische pompen en hydraulische cilinders.

Toon meer >>

KYB demping en vering: uitgebreide keuze

Voor voertuigdemping verkoopt KYB verschillende soorten schokdempers:

  • KYB'Classic: tweepijps gasdruk of tweepijps olieschokdempers
  • Premium: oliedrukschokdempers voor auto's en lichte bedrijfswagens van alle fabrikanten
  • Excel-G: Dubbelpijps gasdrukschokdempers voor auto's en lichte bedrijfswagens van alle fabrikanten
  • Gas-A-Just: monotube gasdrukschokdempers voor personenauto's van alle fabrikanten
  • Ultra SR: mono-tube hogedruk- en twin-tube hogedruk gasschokdempers voor auto's en lichte bedrijfsvoertuigen
  • AGX: verstelbare gasdrukschokdempers met dubbele buis

De individuele specificaties van de KYB schokdempers

KYB K'classic wordt beschouwd als een kostenbewuste en veilige optie voor oudere voertuigen. Naast de schokbrekers bevatten de sets veerpoten en veerpootpatronen. Specificaties zijn onder meer:

  • Klep met drietraps compressie 
  • Multi-lip afdichting
  • Teflon gecoate zuigerklep 
  • Hard verchroomde zuigerstang

De nauwkeurig voorgemonteerde premium dempers bieden de hoogste prestaties. Ze worden gebruikt op de vooras of dienen als schokdempers op de achteras. U kunt ze bij ons krijgen met veerpoten en patronen. KYB heeft de Premium-lijn ontwikkeld om slijtage aan andere componenten van het veersysteem te compenseren. Met de KYB auto-onderdelen realiseert u geoptimaliseerd rij- en stuurgedrag van uw voertuig.

Eén van de bijzondere kenmerken van de Excel G-modellen is de gepatenteerde ventieltechnologie. KYB gebruikt gecomprimeerde stikstof om een comfortabele rit met de schokdempers te herstellen. Ze zijn vergelijkbaar met OE-auto-onderdelen. De hoogwaardige componenten verminderen luchtpenetratie en schuimvorming. Dit is mogelijk dankzij het ingebouwde eenrichtings anti-schuimventiel.

Wanneer u KYB Gas-A-Just schokdempers bij ons koopt, krijgt u een prestatie-upgrade voor uw voertuig. Het monotube-ontwerp past zich automatisch aan de rijsituaties aan. Dankzij de hogedruk gasvulling profiteert u van een stijvere vering. Hierdoor heeft u meer controle. De modellen bieden tot 30 procent meer vermogen dan gasdrukdempers met twee buizen. De leverancier gebruikt een zuigerafdichting van fenolhars om constant hoge prestaties te garanderen.

De Ultra SR-schokdempers zijn in trek bij sportieve bestuurders. Ze bieden een hoge rijstabiliteit met maximale veiligheid. Hun strakke dempingsprestaties maken directe besturing mogelijk. Het zorgt voor een stabiele grip op de weg. KYB adviseert de schokdempers in combinatie met stalen gordel- of laagprofielbanden.

De verstelbare AGX gasdrukschokdempers hebben een 4- of 8-weg ventiel. Hierdoor kunnen de dempingsprestaties worden aangepast aan de individuele rijomstandigheden. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als KYB-tuning-schokdempers. Vergeleken met de specificaties van de originele onderdelen in een voertuig, verbeteren ze de dempingsprestaties tot 125 procent.

U heeft geen lift of speciaal gereedschap nodig om de componenten voor een KYB-tuningchassis in uw voertuig te installeren. Naadloze cilinders en oogjes zijn net zo goed een voordeel als progressieve kleptiming. De zuigers zijn gemaakt van gesinterd ijzer voor meer hardheid en duurzaamheid. 

Hoogwaardige ophangveren van KYB

KYB verkoopt veren van hoge kwaliteit die het gewicht van het voertuig ondersteunen en schokken absorberen. De leverancier produceert de schroefveren met warm- en koudwikkeltechniek. Ze voldoen aan de norm ISO 9001. Ze zijn gekogelstraald voor een langere levensduur. De oppervlaktebehandeling en coating zorgen voor een langdurige bescherming tegen corrosie. Naast schroefveren kunt u bij KYB veerstops krijgen. In onze online winkel bieden wij deze aan als stopbuffers.

De fabrikant KYB

KYB is de grootste hydraulische fabrikant in Japan. Het is één van 's werelds toonaangevendste leveranciers van schokdempers. Het bedrijf biedt deze aan als originele uitrusting voor autofabrikanten. Het exploiteert 89 fabrieken over de hele wereld. Onder hen is 's werelds grootste productiefaciliteit voor schokdempers in de Japanse stad Gifu.

De fabrikant heeft drie fabrieken in Europa die KYB-schokdempers produceren van originele uitrusting en als vervangingsonderdelen. Een andere vestiging maakt KYB-chassisveren van de hoogste kwaliteit. De tien vestigingen van de provider hebben meer dan 4,5 miljoen innovatieve KYB-auto-onderdelen op voorraad.

KYB - een merk met een lange traditie

KYB is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in hydraulische technologieën. De geschiedenis van de fabrikant begint in 1919 toen Shiro Kayaba een onderzoekscentrum voor hydrodynamica opende. In 1927 werd het bedrijf Kayaba Seisakusho opgericht. Ze vervaardigde producten voor de vliegtuigindustrie. Kayaba Manufacturing Co., Ltd. werd acht jaar later opgericht. In dit bedrijf ontwikkelden de medewerkers het prototype van een schokbreker. De massaproductie begon in 1947.

Sinds oktober 2015 heet het bedrijf KYB Corporation. Naast de hoofdfabriek in Gifu heeft het 15 dochterondernemingen in Azië, Europa en Amerika. De leverancier exporteert de auto-onderdelen naar meer dan 100 landen. KYB Europe GmbH, met het hoofdkantoor in Düsseldorf, is verantwoordelijk voor de verkoop binnen Europa en Noord-Afrika.

KYB-schokdempers voor elke vijfde auto wereldwijd

De Gifu-fabriek wordt geleverd met een capaciteit van meer dan 50 miljoen schokdempers. Het volautomatische systeem schakelt binnen 15 seconden van de ene KYB-veerpootbevestiging naar de andere. 

Als grootste leverancier van schokdempers en voertuigophanging bedient KYB talrijke productielijnen van bekende voertuigbedrijven. Eén op de vijf auto's wereldwijd heeft een KYB-schokdemper. De fabrikant neemt een leidende positie in op de Europese accessoiremarkt. In onze bekroonde online winkel kunt u hoogwaardige auto-onderdelen en reserveonderdelen van het bedrijf tegen lage prijzen bestellen.

Grote keuze aan KYB auto-onderdelen

Voor veiligheid tijdens het rijden verkopen we bij Motointegrator KYB auto-onderdelen die bijdragen aan hoogwaardige voertuigophanging. Naast schokdempers voor de voor- en achteras zijn dit onder meer schroefveren en veerpootbevestigingen. De fabrikant biedt deze laatste aan als montagekit. Door de nauwkeurige verwerking verbeteren de veerpootbevestigingen de verbinding tussen de schokbreker en de carrosserie. Ze hebben een positief effect op het rijgedrag en het rijstrookgedrag van voertuigen.

U kunt bij KYB ook stofbeschermingskits krijgen als beschermingskits. Ze beschermen het oppervlak van de zuigerstang en de afdichting tegen stof en vocht. Daardoor dragen ze bij aan een langere levensduur van de schokdemper. 

Door de kwaliteit van de productie is KYB uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van geïntegreerde voertuigbesturingssystemen en ophangingsmodules.

Koop KYB schokbrekers bij Motointegrator

Naast demping en ophanging van KYB vindt u bij Motointegrator goedkope reserveonderdelen voor alle automerken. Ons assortiment omvat meer dan vijf miljoen reserveonderdelen en accessoires. In onze goed geassorteerde online winkel krijgt u een overzicht van de hoogwaardige KYB auto-onderdelen. Met slechts een paar klikken bestelt u schokbrekers voor voor- en achterassen en schokbrekerbussen van KYB voor uw automodel. Wij leveren uw bestelling binnen maximaal vier werkdagen in betrouwbare originele kwaliteit.

Jaar van vestiging: 1919
Website (Nederland): http://www.kyb-europe.com/kyb-germany/index.asp
Website (Engels): http://www.kyb.com/
KYB
Alle producenten 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z