K&N

K&N FILTERS - Hoogwaardige autofilters

Filters van hoge kwaliteit die de motorprestaties verbeteren en een onvergelijkbaar sportief geluid garanderen - dat is waar het Amerikaanse bedrijf K&N voor staat. Het bedrijf is de marktleider voor herbruikbare sportfilters voor auto's en motorfietsen. K&N producten worden gekenmerkt door betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitzonderlijke kwaliteit. Vind een brede selectie van K&N autofilters tegen geweldige prijzen in Motointegrator's bekroonde online winkel. Ontdek het brede gamma tuningfilters en inlaatsystemen van de fabrikant. Dankzij onze uitgebreide zoekfunctie en verschillende filteropties vindt u in onze online shop zeker het juiste filter voor uw auto, motor of sportwagen.

Toon meer >>

K & N Filters - kwaliteit, innovatie en ervaring

K&N is 's werelds grootste fabrikant van sportfilters voor auto's en motorfietsen. Tot de bekendste producten van het bedrijf behoren wasbare en herbruikbare luchtfilters die punten scoren met een extreem hoog luchtdebiet. Dit maakt ze tot bijzonder populaire onderdelen in de racerij. K&N was het eerste bedrijf dat katoen in plaats van papier gebruikte bij de productie van zijn luchtfilters. De truc: het gebruikte katoen maakt de filters doorlaatbaarder en zorgt zo voor meer vermogen. Met een luchtfilter van hoge kwaliteit van K&N kunnen tuningfans de prestaties van hun auto met ongeveer 4 procent verhogen. Bijzonder prettig: de vervangingsfilters worden gemonteerd in de originele filterboxen van uw voertuig. Aangezien de filters ook wasbaar en herbruikbaar zijn, bespaart u extra kosten. K&N producten zijn compatibel met onder andere de volgende automerken

  • Alfa Romeo
  • Audi
  • BMW
  • Chrysler
  • Citroën

Alle producten op de markt gebracht door K & N worden getest door het bedrijf onder reële omstandigheden op kwaliteit, prestatieverbetering en duurzaamheid.

Het brede productassortiment van K&N

Het productassortiment van K&N omvat nu meer dan 5.000 filters en inlaatsystemen voor vrachtwagens, auto's en motorfietsen, maar ook voor ATV's, sneeuwscooters, boten, helikopters, modelvliegtuigen en modelauto's. Naast innovatieve luchtfilters, oliefilters en brandstoffilters produceert het bedrijf ook luchtinlaatsystemen en cabineluchtfilters. Sinds 2019 verovert K&N ook de sector van de luchtfilters voor thuisgebruik. Het uitgebreide assortiment wordt onder meer geproduceerd in Riverside, Californië. Hier is het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd. Daarnaast heeft het merk nog fabrieken in Texas, Engeland, China en Nederland. Alle machines die nodig zijn voor de productie worden in eigen huis gebouwd.

Hoogwaardige autofilters van K&N

Autofilters - of het nu gaat om luchtfilters, oliefilters of brandstoffilters - vervullen belangrijke functies in uw auto. Zij filteren de fijnste vuildeeltjes die de motor kunnen beschadigen tijdens de verbranding, de smering of de brandstofinspuiting. Goede filters beschermen de motor dienovereenkomstig tegen defecten, corrosie en slijtage. Wanneer u een filter koopt, moet u ervoor zorgen dat u het juiste model kiest voor uw auto of motor. Filters van hoge kwaliteit worden gekenmerkt door duurzaamheid en kwaliteit. Bij Motointegrator kunt u filters van hoge kwaliteit van K&N vinden voor uw vrachtwagen, auto, motor of ander voertuig. Bestel vandaag nog uw nieuwe tuning-luchtfilter, sportoliefilter of cabineluchtfilter en profiteer van de vele voordelen van onze online winkel. Naast lage prijzen bieden wij bliksemsnelle levering en ongeveer 5 miljoen reserveonderdelen en accessoires voor alle automerken.

Van het begin tot het heden - de geschiedenis van K&N

Het eigenlijke succesverhaal van K&N begon enkele jaren voordat het bedrijf officieel werd opgericht. In 1952 ontmoetten de twee dirt track racers Ken Johnson en Norm McDonald elkaar in Zuid-Californië. Vijf jaar later besloten de twee vrienden samen te werken en openden ze samen een motorzaak. Deze concentreerde zich aanvankelijk op het bouwen en verkopen van hoogwaardige racemachines

Om de prestaties van de machines op off-roadcircuits te verbeteren, experimenteerden de twee racers begin jaren zestig met verschillende materialen voor luchtfilters. Hun ontdekking: geoliede katoenen gaasjes laten een hogere luchtstroom toe, reinigen en beschermen de motor efficiënt en kunnen zelfs worden gewassen en hergebruikt. De K & N High-Flow Air Filter ™ was uiteindelijk het eerste filter dat in massa werd geproduceerd en legde de basis voor het succes van het merk K & N.

Hoewel Norm McDonald in 1971 een andere weg insloeg, bleef het bedrijf trouw aan zijn innovatieve lijn. In de loop der jaren volgden nog vele andere succesvolle ontwikkelingen. Zo produceerde K&N in 1988 het eerste wrench-off oliefilter en ontwikkelde het in 1992 het eerste cold air intake systeem. In 2014 werd ook het eerste afwasbare cabineluchtfilter in productie genomen.

K&N in de autosport

Hoewel K & N vervangende filters voor de gehele auto-industrie produceert, zijn racen en high-performance producten nog steeds één van de belangrijkste lijnen van de fabrikant. Sinds de oprichting van het bedrijf is het ook betrokken bij motor- en autoraces. Al tientallen jaren vertrouwen autocoureurs en sportwagenfabrikanten op de kwalitatieve filters van K&N. Producten van het merk worden in bijna elke race gebruikt. Eén van de hoogtepunten van de afgelopen jaren was toen de Mustang gebouwd door K&N het American Iron Championship won. Bovendien is de fabrikant een officiële partner van de NASCAR, NHRA en vele andere verenigingen. 

K&N luchtfilters bij Motointegrator

Wilt u de prestaties van uw motor verbeteren en uw auto een sportiever geluid geven? Bij Motointegrator kunt u K&N luchtfilters vinden voor een onverslaanbare prijs. Bestel uw K&N vervangingsfilter vandaag en uw vervangingsonderdeel zal binnen vier werkdagen bij u thuis zijn. Alle K&N filters zijn ontworpen voor het racecircuit en zijn ook geschikt voor gebruik op de weg. Zoek in onze uitgebreide online winkel naar het juiste wisselfilter. Het assortiment van Motointegrator omvat tuning luchtfilters, tuning inlaatsystemen, sportoliefilters, universele filters (conisch, rond, ovaal), cabineluchtfilters en talrijke brandstoffilters. Heeft u vragen over uw product, uw levering of Motointegrator in het algemeen? Onze competente klantendienst zal u graag adviseren. Onze winkel is Trusted Shops gecertificeerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw reserveonderdeel u altijd veilig en in originele uitrustingskwaliteit zal bereiken.

Jaar van vestiging: 1969
Website (Nederland): http://knluftfilter.com/
Website (Engels): http://www.knfilters.com/
K&N
Alle producenten 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z