FAG

FAG onderdelen en accessoires online kopen bij Motointegrator

FAG - Wiellagers en stuurinrichtingonderdelen voor professionele chassisreparatie

FAG Kugelfischer (Fischer´s Automatische Gussstahlkugelfabrik) had zich als één van de grootste kogellagerproducenten ter wereld onderscheiden, totdat het in de Schaeffler INA Groep werd geïntegreerd. Met ingang van 1 juni 2019 breidt de onderneming uit Schweinfurt de divisie "Automotive Aftermarket" van Schaeffler uit onder het reeds lang bestaande merk FAG. Het productassortiment van het bekende kogellagermerk van de Schaeffler-INA Groep is een weerspiegeling van 130 jaar chassisdeskundigheid. Het omvat de wereldberoemde chassis- en stuurdelen, aandrijfassen, veerpootonderdelen, alsmede het bestaande wiellagerprogramma voor professionele chassisreparaties. De hersteloplossingen zijn veelomvattend. Zij bevatten alle noodzakelijke onderdelen, alsmede alle toebehoren zoals moeren of bouten. De marktgerichte portefeuille bestaat uit componenten van constante hoge kwaliteit. Het is onderworpen aan de strengste Schaeffler testnormen en biedt technische oplossingen voor de meest voorkomende chassistoepassingen op de markt voor auto's en bedrijfswagens.

FAG als onderdeel van de Automotive Aftermarket divisie van Schaeffler

De divisie Automotive Aftermarket is verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten van de Schaeffler INA Groep op het gebied van reserveonderdelen. Zij levert innovatieve reparatieoplossingen van OEM-kwaliteit. Onder de drie merknamen LuK, INA en FAG omvat de portefeuille complete koppelings- en ontkoppelingssystemen, motor- en transmissietoepassingen, alsook chassistoepassingen. Alle onderdelen zijn optimaal op elkaar afgestemd en maken een snelle en professionele vervanging van onderdelen mogelijk. Bovendien besteedt de afdeling Aftermarket met het merk REPXPERT bijzondere aandacht aan uitgebreide diensten voor werkplaatsen, zoals het aanbieden van praktijkgerichte opleidingen en assistentie bij de reparatie.

FAG - Leverancier voor de automobielindustrie

Het huidige productassortiment van de fabrikant is beschikbaar voor alle gangbare automerken in de Motointegrator OnlineShop. Het omvat

Onderdelen
Wiellagers
Wiellagersets
Andere lagers
Versnellingsbakonderdelen
Versnellingsbaklagers
Aandrijving.

Onderdelen in de OnlineShop

Om geschikte producten uit de categorie Onderdelen te kopen, selecteert u uw voertuig. U vindt alle bekende fabrikanten zoals VW, Opel, Mercedes-Benz, Audi, BMW, Ford, Renault, Toyota en nog veel meer andere merken duidelijk vermeld. Tot de toponderdelen van de fabrikant uit Schweinfurt in onze onlineshop behoren de onderdelenassortimenten rond lagers en wiellagers.

Wiellagers eenvoudig vervangen door kwaliteitsonderdelen van Motointegrator

Functionele wiellagers zijn belangrijke onderdelen van het chassis van uw auto. Hun taak is de krachten op te vangen die op assen werken. Door de belastingen die er tijdens het rijden op inwerken, behoren deze lagers tot de typische slijtageonderdelen van een motorvoertuig. Als ze defect zijn, laten ze van zich horen door harde geluiden. Als een wiellager kapot is, moet u die zo snel mogelijk vervangen. Dit is geen probleem met kwaliteitsonderdelen van Motointegrator..

Complete lagersets voor de rijveiligheid van uw voertuig

Als een lager van uw auto defect is, moet de reparatie snel en met overtuigende kwaliteit worden uitgevoerd. In onze online winkel vindt u lagersets met alle benodigde onderdelen en schroeven voor de montage van het nieuwe wiellager. Hier vindt u de juiste wiellagerset voor uw voertuig met alles wat u nodig hebt: moeren, radiale asafdichting, splitpennen, buiten- en binnenring en borgring in een complete set.

Andere lagers uit het assortiment

Lagers voor montagewielen bestaan uit een buitenring, een binnenring en verschillende wentellichamen. De meeste personenauto's zijn uitgerust met kogellagers of kegellagers, die verschillen wat betreft de vorm van de wentellichamen. Selecteer uw voertuig in onze winkel om geschikte producten uit de categorie "andere lagers" te bestellen. Met behulp van ons praktische zoekvenster vindt u met een paar muisklikken de juiste lageronderdelen en filtert u het beste aanbod voor uw behoeften. Bestel uw nieuwe kogellager, kegellager of zelfs afzonderlijke buiten- of binnenringen van wiellagers gemakkelijk online in de winkel..

FAG Versnellingsbak onderdelen

Elke automotor heeft een versnellingsbak. Zijn taak bestaat erin het vermogen van de motor te absorberen en het als "koppel" over te brengen. Een belangrijk kengetal is de snelheid, omdat elke versnelling een andere overbrengingsverhouding vereist. Dit is de enige manier om het toerental binnen het bereik te houden waarin de motor zijn optimale vermogen levert. Belangrijke transmissieonderdelen zijn onder meer versnellingspookkabels, toerentellerasaandrijvingen, transmissieafdichtingen, versnellingspookbussen, synchronisatoren en synchronisatieringen, transmissielagers en andere transmissieonderdelen. Bij Motointegrator kunt u FAG transmissie onderdelen vinden tegen lage prijzen.

Kwaliteitsvolle versnellingsbaklagers voor uw voertuig

Transmissielagers vindt u in de online winkel van de afdeling Automotive Aftermarket van Schaeffler. Selecteer uw voertuig om geschikte producten uit de categorie versnellingsbaklagers te kopen.

Reserveonderdelen voor de aandrijving

In de Motointegrator winkel vindt u ook de onderdelen voor het aandrijfsysteem die bij uw voertuig passen. Dit omvat zowel de koppelingskit als het dubbelmassa-vliegwiel of een ontkoppelingslager. De term "aandrijflijn" heeft betrekking op alle onderdelen van uw voertuig die ervoor zorgen dat het motorvermogen op gecontroleerde wijze op de weg wordt overgebracht..

Een bijdrage tot de rijveiligheid van de auto

Samenvattend en als conclusie: Het traditionele merk FAG leeft voort in de divisie Automotive Aftermarket van Schaeffler. Chassis, stuurdelen, aandrijfassen, veerpootonderdelen en het internationaal vermaarde wiellagerprogramma vormen de basis van de productportefeuille. In de Motointegrator online winkel vindt u de juiste oplossingen voor uw voertuig - tegen een redelijke prijs en van de beste merkkwaliteit.

FAG
Alle producenten 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z