DEPO

DEPO auto-onderdelen

DEPO is een bedrijf uit Taiwan. Sinds 1977 legt het zich toe op de marketing en productie van verlichting op voertuigen, die gekenmerkt wordt door een hoge kwaliteit. DEPO auto-onderdelen zijn beschikbaar voor OEM- fabrikanten en de aftermarket. Bij Motointegrator vindt u de DEPO-onderdelen die u zoekt.

Toon meer >>

Hoogwaardige en duurzame verlichting van DEPO

DEPO richt zich op de productie van hoogwaardige en veilige verlichting voor de automobielindustrie. Naast Duitse merkfabrikanten gebruiken ook Aziatische autofabrikanten graag DEPO auto-onderdelen. Deze omvatten onder anderen:

 • Voorlichten
 • Achterlichten
 • Knipperlichten
 • Mistachterlichten

De verlichting is ontworpen voor verschillende merken, waaronder modellen van Honda, Nissan en Mazda.

Met een marktwaarde van 50 miljoen dollar is DEPO de grootste onderneming in de sector autoverlichting. Het is één van de meest gerespecteerde Taiwanese merken. De fabrikant verkoopt zijn productengamma in meer dan honderd landen over de hele wereld. Het productassortiment voor personenauto's omvat:

 • Koplampen en mistlampen
 • Voor- en achterverlichting
 • Richtingaanwijzers en remlichten
 • Achteruitrijlichten 
 • Kentekenplaatverlichting
 • Hulpverlichting
 • Vrachtwagen- en trekker-opleggeraccessoires

Populaire DEPO auto-onderdelen voor verlichting

DEPO-koplampen voor voertuigen behoren tot de meest populaire producten. Hiermee profiteert u van goed zicht in het donker. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende innoverende technologieën voor talrijke voertuigmodellen. 

Bij mistig weer bieden de mistlampen van de fabrikant ook goed zicht. Van halogeen mistlampen tot DEPO mistachterlichten, u vindt een breed assortiment bij Motointegrator. Koplampen en mistlampen van de Taiwanese verlichtingsspecialist zijn verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen en prijsklassen. Daarom is het niet moeilijk om het juiste reserveonderdeel voor uw voertuig te vinden.

Van DEPO-koplampen tot knipperlichten, de leverancier biedt innovatieve verlichtingstechnologie. Door zijn jarenlange ervaring en inzet weet hij welke kwaliteitskenmerken bij verlichting een grote rol spelen. Bovendien profiteert u met verlichting van DEPO van voortdurende verbeteringen. Het bedrijf streeft ernaar de voertuigverlichting en andere DEPO-auto-onderdelen aan te passen aan de steeds toenemende behoeften en eisen.

Naast de hoogwaardige koplampen staan ook de DEPO achterlichten bekend om hun kwaliteitsnormen. De betrouwbare verlichtingseigenschappen garanderen uw zichtbaarheid in het wegverkeer, ongeacht de lichtomstandigheden. U vindt de verlichting in onze online winkel in een divers aanbod. U kunt het aanbod sorteren op prijs en autotype. Dit vereenvoudigt het zoeken naar het juiste product.

Alle verkochte lampen en voertuigverlichtingsproducten zijn compatibel met E-Mark. Alle DEPO-systemen en onafhankelijke technische eenheden zijn dan ook goedgekeurd overeenkomstig de EU-regelgeving. 

De fabrikant DEPO

De Taiwanese fabrikant DEPO werkt onder het motto "Perfect zicht, perfecte veiligheid". De hoogwaardige verlichting van DEPO zorgt voor goed zicht in de schemering en in de avonduren en dus voor veilig rijden. Het hoofdkantoor van de onderneming, die in 1977 werd opgericht, is sinds 1978 gevestigd in de gemeente Lukang, in het westen van Taiwan. Hier, in de Lukang Productiefabriek & HQ, produceert het bedrijf zijn belangrijkste producten, waaronder:

 • Mistlampen
 • Voor- en achterlichten
 • Knipperlichten 
 • andere auto-onderdelen

Sinds 2017 is er nog een fabriek in de regio die auto-onderdelen en andere verlichting voor de Amerikaanse markt produceert. Andere productiefaciliteiten zijn gevestigd in Xinying en Chiayi. Bovendien zijn er locaties in China en in de VS. Als MAXZONE Auto Parts Corporation is het bedrijf gevestigd in Californië, New Jersey, Georgia en Illinois.

Een blik op de geschiedenis

De bedrijfsgeschiedenis van DEPO begint in mei 1977, wanneer Ming Yang zijn carrière begint als groothandelaar van onderdelen voor autolampen. In april 1980 lanceert hij Ming Yang Traffic Facilities CO., LTD. Zeven jaar later wordt in Tainan City de Gordon Light Production Plant opgericht. De onderneming is gespecialiseerd in de productie van verlichting. In hetzelfde jaar wordt een verkoopkantoor geopend in Taipei om de overzeese markt te betreden. 

Maart 1991 markeert de geboorte van het merk DEPO. Twee jaar later wordt de productiefabriek in Xinying geopend. Hier vindt de productie van frontverlichting plaats. Sinds augustus 1997 is de fabrikant bezig zijn markt uit te breiden naar de VS. Naast een verkoopkantoor worden verschillende magazijnen gebouwd. Tegelijkertijd richt de onderneming in China Jangsu Chenyang Traffic Material CO., LTD op. In 2000 volgde DEPO Traffic Facilities (Kunshan) Co., Ltd, die eveneens in het Aziatische land is gevestigd. Zij produceert verschillende lamponderdelen van DEPO. De geproduceerde verlichting omvat:

 • Koplampen
 • Mistlampen
 • Richtingaanwijzers
 • Knipperlichten
 • Signaalverlichting

In 2001 werd de DEPO Education Foundation opgericht, die zich inzet voor het behoud van de traditionele cultuur. In december 2006 werd in China DEPO Traffic Facilities (Hefei) Co., LTD opgericht. Een andere productiefaciliteit volgt in 2010 in Danyang. Dit is waar DEPO auto-onderdelen voor de aftermarket worden geproduceerd. Van 2011 tot 2016 volgen meer productiefaciliteiten in China, totdat het bedrijf in december 2017 de Lukang C.C.P-productiefaciliteit bouwt. Een jaar later richt het een binnenlandse verkoopmaatschappij op.

DEPO's andere productengamma

Naast hoofdverlichting zijn er ook carrosserie-onderdelen te vinden bij de fabrikant. Zo zijn bijvoorbeeld bumperonderdelen van DEPO, alsmede radiatorroosters en bumpercovers inbegrepen. Bij deze producten besteedt de onderneming aandacht aan hoge pasnauwkeurigheid en duurzaamheid. Veel van de auto-onderdelen zijn geschikt voor merken zoals:

 • Mercedes Benz
 • BMW
 • Opel
 • VW
 • Audi

Koop reserveonderdelen van DEPO tegen een geweldige prijs

Bent u op zoek naar DEPO-koplampen en andere reserveonderdelen voor uw auto? Dan vindt u gegarandeerd wat u zoekt bij Motointegrator. Wij hebben meer dan vijf miljoen reserveonderdelen en accessoires in onze catalogus. Wij bieden kwaliteitsproducten van merkfabrikanten, waaronder DEPO. Wij leveren uw DEPO auto-onderdelen binnen twee tot vier dagen op het door u gewenste adres. Als u vragen of problemen hebt, zal onze competente klantendienst u onmiddellijk helpen.

Jaar van vestiging: 1977
Website (Engels): http://www.depo.com.tw/
DEPO
Alle producenten 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z