DELPHI

DELPHI - Kwaliteit voor een topprijs

De Amerikaanse fabrikant van reserveonderdelen Delphi richt zich op de automotive aftermarket en maakt indruk met technische innovatie en een constant hoge kwaliteit. Dankzij het zeer uitgebreide assortiment auto-onderdelen is Delphi een van de grootste fabrikanten van hoogwaardige en moderne reserveonderdelen. Bij Motointegrator krijgt u bijvoorbeeld een grote keuze tegen zeer redelijke prijzen, bijvoorbeeld:

  • Ophangingscomponenten
  • Stuursystemen
  • Uitlaat systemen
  • Koelsystemen
  • Voertuigelektronica
  • Remsystemen
  • Motor onderdelen
  • Brandstofsystemen
  • Airconditioning

De reserveonderdelen van Delphi bereiken de kwaliteit van de originele uitrustingsfabrikant en dekken een groot aantal voertuigcomponenten van een grote verscheidenheid aan autofabrikanten. Met het zoekmasker in de online shop van Motointegrator vindt u eenvoudig de juiste Delphi-reserveonderdelen voor uw voertuig.

Toon meer >>

Het verhaal van Delfi

Delphi (Delphi Corporation) werd opgericht in 1998. De Delphi-groep was toen nog onderdeel van autofabrikant General Motors. In mei 1999 splitste Delphi zich officieel af van General Motors en begon zijn triomftocht in de VS. Kort daarna veroverde Delphi wereldwijd verkoopmarkten dankzij de hoge kwaliteit van de reserveonderdelen en de goede prijs-prestatieverhouding.

Delphi heeft nu meer dan 100.000 mensen in dienst op 270 locaties in 32 landen en 24 technische centra. Delphi is een vaste leverancier van de 25 grootste autofabrikanten wereldwijd. Delphi produceert en verkoopt haar producten ook in Duitsland vanuit het hoofdkantoor in Wuppertal-Elberfeld.

Welke componenten zijn verkrijgbaar bij Delphi's Motointegrator?

Er is bijna geen voertuiggebied waarvoor onderdelen niet verkrijgbaar zijn bij Delphi. We hebben de meest populaire auto-onderdelen voor u op een rijtje gezet, maar ook op veel andere gebieden vindt u bij Motointegrator Delphi-onderdelen.

Delphi-remsystemen bij Motointegrator

Naast de typische slijtdelen van remsystemen zoals remblokken, remschijven of remtrommels, vind je bij Motointegrator bij Delphi ook ABS-sensoren, remleidingen en remcilinders. Het remsysteem van uw voertuig is een van de belangrijkste componenten en dient uw veiligheid. Tijdens de reguliere hoofdkeuring worden met name de remsystemen van voertuigen gecontroleerd. Bij Motointegrator kunt u Delphi-remsystemen en remvervangingsonderdelen van topkwaliteit krijgen tegen redelijke prijzen.

Delphi ventilatie- en airconditioningsystemen bij Motointegrator

Airconditioningsystemen waren lange tijd voorbehouden aan luxe voertuigen. Tegenwoordig is bijna elke auto uitgerust met een airconditioning. De vraag naar hoogwaardige reserveonderdelen voor ventilatie- en airconditioningsystemen in voertuigen is dienovereenkomstig toegenomen. Airconditioningsystemen zorgen voor aangename temperaturen in voertuigen, zomer en winter. Ze ontvochtigen ook de lucht, waardoor de ruiten niet beslaan. Bij Motointegrator kunt u alles tegen lage prijzen krijgen, van luchtfilters voor airconditioningsystemen tot belangrijke componenten zoals airconditioningradiatoren of condensors, luchtdrogers, airconditioningcompressoren of verwarmingsmodules van Delphi.

Delphi brandstoffilters goedkoop bij Motointegrator

Moderne motoren met injectiesystemen zijn zuinig en krachtig, maar zeer gevoelig voor vervuiling. Daarom is in principe elke verbrandingsmotor, zowel diesel als benzine, uitgerust met brandstoffilters. Delphi produceert brandstoffilters voor vele voertuigtypes en maakt indruk met filtereigenschappen, efficiëntie, robuustheid en duurzaamheid. Hierdoor worden onzuiverheden uit de brandstof of het brandstofleidingsysteem gefilterd en veroorzaken ze geen storingen in injectiesystemen. Voor de motor van uw voertuig betekent dit betrouwbaarheid, hogere prestaties, zuinig verbruik en minder slijtage. Motointegrator biedt u brandstoffilters van topkwaliteit of andere componenten van het brandstofsysteem van de premiumfabrikant Delphi en vele andere leveranciers.

Chassisdelen van Delphi

Het comfort en voor een groot deel de rijeigenschappen worden bepaald door de chassiscomponenten. Chassisdelen zijn aan slijtage onderhevig en moeten na verloop van tijd vervangen worden. Ook in deze automobielsector biedt Delphi een uitgebreid assortiment chassisdelen aan, zoals draagarmen of Delphi-lagers voor draagarmen, trekstangen, koppelstangen of kogelgewrichten.

De rijeigenschappen en dus ook de rijveiligheid zijn het resultaat van het samenspel van alle chassiscomponenten. Defecte onderdelen aan het chassis moeten zo snel mogelijk worden vervangen, omdat gevolgschade aan andere chassiscomponenten of de besturing snel kan optreden. Bij Motointegrator ontvangt u onderdelen van Delphi na 2 tot 4 werkdagen levertijd.

Delphi koppelingen

De koppeling van voertuigen met handgeschakelde versnellingsbak is onderhevig aan slijtage telkens wanneer het voertuig wegrijdt of schakelt. Als de slijtage ver gevorderd is, kan de overbrenging van het motorvermogen naar de transmissie verstoord zijn. Onvoldoende scheiding tussen de motor en de aandrijfas kan ook voorkomen, waardoor het moeilijk of onmogelijk wordt om te schakelen. De versnellingsbak loopt dan het risico beschadigd te raken, wat ook goed te merken is aan het krakende geluid van de versnellingsbak bij het schakelen. Met behulp van het Motointegrator-zoekventster vindt u snel de juiste koppelingsonderdelen of complete reparatiesets voor koppelingen in de beste kwaliteit van Delphi.

Injectiesystemen van Delphi

Moderne voertuigen hebben zeer efficiënte injectiesystemen om een zuinig verbruik, efficiënte prestaties en lage uitstoot van verontreinigende stoffen te genereren. U vindt ook tal van reserveonderdelen van Delphi in onze online winkel bij Motointegrator. Bij Motointegrator vindt u Delphi injectorinzetstukken, reserveonderdelen voor het pompinjectorsysteem of voor common rail-systemen. De motor van uw voertuig genereert alleen de vereiste prestatiewaarden met een intact injectiesysteem.

Delphi-sensoren

Talrijke sensoren in uw voertuig registreren waarden en leveren deze onder meer aan de motorregeleenheid. Afhankelijk van de geregistreerde parameters wordt de verbranding van de motor dienovereenkomstig aangepast. Alleen zo kunnen de zuinige verbruikswaarden, de efficiënte motorprestaties en het emissiegedrag worden bewaakt en gecontroleerd. Er zitten nog meer sensoren in het ABS-remsysteem, in het airconditioningsysteem, in de versnellingsbak en zelfs in het uitlaatsysteem.

Als sensoren door een defect uitvallen, wordt dit meestal opgeslagen in het foutgeheugen van de motorbesturingseenheid en kan het als een foutcode worden uitgelezen. Als de motorsensoren uitvallen, kan de motorbesturing de motor op noodloop zetten. In de meeste voertuigen wordt de noodloopmodus aangegeven door een motorsymbool als waarschuwingslampje. Noodloop dient om de motor te beschermen tegen schade in geval van onvoldoende metingen. Defecte sensoren moeten onmiddellijk worden vervangen, zodat uw auto weer betrouwbaar kan functioneren. Delphi biedt een breed scala aan verschillende sensoren. In de Motointegrator online winkel kunt u eenvoudig de sensor bestellen die u nodig heeft voor uw voertuig.

Motor- en transmissiesteunen

Motoren en transmissies zijn met silentblocks op het voertuigframe gemonteerd. Deze hebben een rubberen component zodat trillingen van de motor of transmissie niet worden doorgegeven aan de carrosserie. Na verloop van tijd worden de rubberen delen in de silentblocks echter poreus en broos. In de online winkel van Motointegrator vindt u Delphi motor- en transmissiesteunen van hoge kwaliteit.

Overtuig uzelf van de lage prijzen bij Motointegrator voor Delphi reserveonderdelen en de hoge klanttevredenheid. De bij Motointegrator bestelde reserveonderdelen ontvangt u na een korte levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

Jaar van vestiging: 1991
Website (Engels): http://www.delphi.com/
DELPHI
Alle producenten 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z