BLIC

BLIC Auto Onderdelen

Bent u op zoek naar hoogwaardige bumperonderdelen van BLIC voor uw auto of vrachtwagen? Dan bent u hier aan het juiste adres. In onze online winkel kunt u bumper onderdelen krijgen voor alle populaire automerken. Met ons zoekmenu vindt u snel en veilig het juiste reserveonderdeel. Onze deskundigen geven u ook graag telefonisch advies. Bestel bumpers bij ons BLIC bumperbekleding, bumperverstevigingen of bumpersteunen.

Toon meer >>

De verschillende bumpers van BLIC

U vindt een grote selectie van bumper onderdelen van BLIC in de sectie carrosserie-onderdelen. BLIC auto-onderdelen zijn een hoogwaardig alternatief voor originele onderdelen in de carrosseriebouw. De bumpers van BLIC zijn overtuigend door hun zeer hoge kwaliteit en eerlijke prijzen. Tegelijkertijd is BLIC zeer breed gepositioneerd met zijn assortiment van carrosserieën en carrosserie-onderdelen. Of het nu gaat om BLIC wielkasten, parkeersensoren, deurgrepen of buitenspiegels, bij Motointegrator vindt u wat u nodig hebt. 

Het zeer uitgebreide assortiment BLIC-bumpers kan worden onderverdeeld naar type montageplaats, naar materiaal en naar type schokabsorptie. Bumpers zijn verschillend geconstrueerd, ze bestaan uit verschillende bumperdelen.

Bumper onderdelen van BLIC zijn onderverdeeld in:

 • Radiatorrooster en bumperbekleding van BLIC
 • Bumperverstevigingen BLIC
 • Bumperbevestigingen BLIC

Plaats van montage

Bumperbekledingen van BLIC voor de voorkant, ook wel voorste sierstrips of voorschorten genoemd: Hier worden koplampen uitgesneden naar gelang van het voertuigmodel en worden verschillende onderdelen gemonteerd naar gelang van het automerk. Voorbumpers kunnen worden voorzien van

 • Radiatorrooster
 • Luchtinlaten 
 • Remmen 
 • Inlaatsysteem
 • Spuitkoppen koplampsproeiers 

De bumperbekledingen aan de achterkant, daarentegen, hebben openingen voor de achterverlichting.

Opvangen van schokken door de bumpers van BLIC

Bumpers van metaal en kunststof kunnen worden onderscheiden naar het soort materiaal. Metalen bumpers zijn nodig voor oudere voertuigen en off-roaders. Tegenwoordig zijn bumperdelen met een gelakte buitenhuid van kunststof gebruikelijk. 

Afhankelijk van het type voertuig, heeft u verschillende bumper onderdelen van BLIC nodig:

 • Het gedeelte van de bumper dat de schokken opvangt, wordt aangebracht in de vorm van polystyreenkorrels, polystyreenschuim en andere vulstoffen. 
 • Een alternatief is de installatie van deze schokabsorbeerders als houders van de bumperbalk. Het merk BMW maakt bijvoorbeeld gebruik van dit systeem en schroeft de balk vast aan het frame van de auto. U kunt deze steunen vinden onder de naam bumperverstevigingen BLIC voor andere bekende automerken. 

Bestel BLIC bumpers online bij Motointegrator

De kwaliteit van de reserveonderdelen is één ding, de exacte specificatie voor een voertuigmodel is een tweede. De kleur, vorm en andere kenmerken van voertuigcarrosseriedelen van BLIC komen grotendeels overeen met de originelen. Bij ons voert u gewoon uw voertuigtype in het zoekmenu in en vindt u snel en moeiteloos het juiste BLIC-reserveonderdeel met kwaliteitsgarantie.

Radiatorroosters en bumperbekledingen van BLIC, bumperverstevigingen van BLIC en andere componenten zijn door internationale instituten gecertificeerd voor voertuigen van Amerikaanse, Aziatische en Europese merken. Auto-onderdelen van verschillende fabrikanten worden verkocht onder het merk BLIC. Bumpers, radiatorroosters en vele andere voertuigonderdelen worden bijvoorbeeld vervaardigd door ISAM in Italië, door Klokkerholm in Denemarken of door Phira in Spanje. 

BLIC auto-onderdelen – verschillende fabrikanten onder één dak

Het merk BLIC maakt, evenals Motointegrator zelf, deel uit van het bedrijf Inter Cars S.A. De importeur en distributeur van auto-onderdelen is gevestigd in Polen. De producten van Inter Cars S.A. omvatten reserveonderdelen en accessoires voor auto's en vrachtwagens, uitrusting voor werkplaatsen, tuningproducten en diverse diensten. De onderneming heeft 149 filialen in Polen en 106 in andere Europese landen. Eind 2011 waren er 20 dochterondernemingen. Bestel uw BLIC onderdelen bij Motointegrator en verkrijg alles uit één bron.

BLIC Autoteile werd opgericht in 2011, in de eerste plaats om de markten in Centraal- en Oost-Europa te voorzien van auto-onderdelen tegen een gunstige prijs. Het BLIC-merk omvat bekende fabrikanten uit Europa en Azië. 

Voor BLIC fabricage:

 • Embo 
 • ISAM 
 • Klokkerholm (Denemarken)
 • Phira (Spanje)
 • Eurostamp (Duitsland)
 • API 

Thatcham, Centro, Zaragoza of de TÜV certificeren de kwaliteit van de producten. De reserveonderdelen zijn vervaardigd volgens de OE-norm. BLIC is één van de toonaangevende merken in Europa en Taiwan.

Speciale kenmerken van BLIC auto-onderdelen:

 • gecertificeerde producten 
 • nieuwste technologieën 
 • voordelige prijzen 
 • veilig transport door beschermend polyurethaanfilm 
 • breed assortiment voor auto's en vrachtwagens

Populaire BLIC onderdelen voor auto's 

Vooral voor automobilisten zijn er reserveonderdelen en categorieën waar veel vraag naar is. Hiertoe behoren carrosseriedelen, bumperonderdelen, maar ook reparatiehulpstukken van BLIC, alsmede andere auto-onderdelen van de fabrikant. U kunt in de online winkel niet alleen bumpers en andere onderdelen bestellen voor voertuigtypen als de Suzuki Jimny, Ford Ranger of VW Taro, maar ook voor alle gangbare automodellen van Europese, Amerikaanse en Aziatische merken. Bestsellers voor auto's zijn onder meer buitenspiegels van BLIC, sierlijsten en beschermstrips, behuizingen voor buitenspiegels of binnenspatborden. 

Populaire auto-onderdelen voor vrachtwagens

Niet alleen automobilisten, maar ook vrachtwagenchauffeurs ontdekken een groot assortiment BLIC-auto-onderdelen. Bovendien is er in de vrachtwagensector veel vraag naar onderdelen voor de voorzijde van voertuigen, vergrendelings- en openingselementen, parkeersensoren, deurgrepen, buitenspiegels en spiegelglas. Tot de meest verkochte producten voor vrachtwagens behoren bijvoorbeeld motorkapscharnieren, radiatorroosters, spatlappen van BLIC, alsook ventilatieroosters of sier- en beschermstrips voor BLIC-bumpers. BLIC koplampsproeierschermen worden ook zeer gewaardeerd. 

Motointegrator - één van de beste online dealers voor auto-accessoires

Motointegrator is een meermaals bekroonde online detailhandelaar voor auto-accessoires en onderdelen. De winkel kenmerkt zich door een enorm uitgebreid assortiment, met bijna 5 miljoen auto-onderdelen beschikbaar. Het assortiment is gericht op voertuigen uit Azië, Amerika en Europa. Motointegrator richt zich op bewezen producten van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Een zoekmenu maakt het snel en gemakkelijk om de juiste onderdelen te vinden. Naast een groot en breed assortiment van producten, focust Motointegrator vooral op service. U kunt persoonlijk advies krijgen van onze deskundigen door een e-mail te sturen naar de helpdesk.

Jaar van vestiging: 2011
BLIC
Alle producenten 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z