Vervangingsonderdelen en accessoires voor Jeep

Kies uw model Jeep en koop bijpassende onderdelen

Jeep

Jeep Onderdelen

In onze online winkel vindt u reserveonderdelen voor Jeep. Wie rijdt er niet graag mee. Bij de klassieker onder de terreinwagens vindt u in totaal ongeveer 1 miljoen reserveonderdelen, ook voor auto-onderdelen voor Jeep.

Top Jeep modellen

Jeep auto-onderdelen - Hoe het allemaal begon

De oorsprong van de Jeep ligt in de moeilijke tijden van de Tweede Wereldoorlog. De Amerikanen hadden een goed terreinvoertuig nodig en dus schreef het leger een aanbesteding uit voor een 4x4 terreinvoertuig. Het was aan een toeval te danken dat de firma Bantam in moeilijkheden zat en dit contract wilde binnenhalen. De Ford Motor Company werd ook ingeschakeld om de auto-onderdelen voor de Jeep te ontwikkelen. Het eerste prototype was de nu beroemde "Willys MB", die voor het leger nog een keer werd gewijzigd in de stijl van de "Willys MA". Als terreinwagen absoluut geschikt, werd de Jeep na het einde van de oorlog een civiel voertuig. Reeds in 1945 rolde de eerste CJ-2A, ook wel bekend als Civilian Jeep, van de productielijn. De CJ-serie met verschillende modellen werd voortgezet tot 1987. Het merk maakt deel uit van de Chrysler Group LLC en behoort daarmee tot de Fiat Chrysler Automobiles groep. De Jeep Cherokee (XJ) - de voorloper van de moderne SUV - werd geproduceerd van 1984 tot 2001 en was het best verkochte model met ongeveer drie miljoen verkochte voertuigen. Uitgerust met een 2,8-liter V6-motor, later een 4,0-liter zescilindermotor, en in een kleinere versie dan de traditionele Amerikaanse Jeeps, vond de Cherokee zijn afzetmarkt in Europa.

Momenteel is de Jeep Cherokee een van de meest populaire auto's. Dankzij uitstekend vakmanschap maken modellen als de Grand Cherokee ZG al sinds de jaren tachtig deel uit van het straatbeeld. U vindt reserveonderdelen voor uw Jeep in ons assortiment. Dit omvat remmen, uitlaatsystemen, chassis of belangrijke delen van de carrosserie. Ook als u diverse kleine onderdelen voor de Jeep nodig heeft, vindt u bij ons alle auto-onderdelen voor de Jeep, van filters tot ruitenwissers.

Wij leveren Jeep-reserveonderdelen snel en betrouwbaar. Onze Jeep auto-onderdelen zijn verkrijgbaar in topkwaliteit en tegen lage prijzen in onze online winkel. Bovendien hebben we ook onderdelen van Opel, Ford of Peugeot. Ontdek nu uw nieuwe onderdelen voor de Jeep hier bij ons!