Vervangingsonderdelen en accessoires voor Fiat

Kies uw model Fiat en koop bijpassende onderdelen

Fiat

Fiat Onderdelen

Vind nu in onze winkel reserveonderdelen voor Fiat, de grootste autofabrikant van Italië. Fiat maakt deel uit van het Fiat Chrysler-concern, een internationale onderneming die voertuigen voor zowel civiel gebruik als bedrijfsvoertuigen vervaardigt. Het merk werd in 1899 opgericht in Lingotto, een district van Turijn. In 1916 werd daar de Fiat autofabriek gebouwd, waar tot de sluiting in 1982 meer dan 80 verschillende automodellen werden geproduceerd. De fabriek was voor die tijd de grootste en meest geavanceerde in Europa, zo had het bijvoorbeeld een testbaan op het dak. Het eerste model dat werd geproduceerd was de 3 ½ PK met aanvankelijk 20 exemplaren, de 12 PK werd gelanceerd in 1903 en werd onmiddellijk geëxporteerd naar Frankrijk en Engeland, evenals naar de VS. Deze werd gevolgd door het 801 model, en de Superfiat in 1922, uitgerust met 12 cilinders en 6800 cc inhoud. In 1923 rolde de Fiat Mefistofele van de loopband, met de Brit Ernest Eldridge aan het stuur behaalde hij op 12 juli 1924 het absolute landsnelheidsrecord van 234,980 km/u. De viercilindermotor kwam uit een gevechtsvliegtuig uit de Eerste Wereldoorlog, met een vermogen van ongeveer 320 pk. Het voertuig is tot op de dag van vandaag in rijdende staat. Een ander bekend Fiat model is de Fiat 500 ook wel Topolino genoemd geproduceerd tussen 1936 en 1957 en in 2007 volgde een vernieuwde opvolger van de "500" , de Fiat Panda. Fiat's meest succesvolle model is echter de Fiat Uno Type 146 met meer dan 8,8 miljoen verkochte voertuigen. Terwijl de onderneming van de jaren 1950 tot de jaren 1980 voortdurend hoge verkoopcijfers haalde, werd dit gevolgd door een inzinking van de verkoopcijfers, zodat ook naar auto-onderdelen voor Fiat minder vraag was. Sinds enkele jaren heeft Fiat zichzelf echter weer op de weg naar succes gebracht door de ontwikkeling van aantrekkelijke nieuwe voertuigen, zodat de reserveonderdelen die wij voor Fiat-voertuigen aanbieden weer veel vaker worden verkocht. Wij bieden u de juiste auto-onderdelen voor uw Fiat tegen gunstige voorwaarden en in een kwaliteit die gezien mag worden.

Topmodellen van Fiat

Koop goedkope onderdelen voor Fiat online

Om maar enkele modellen te noemen: auto-onderdelen voor de Fiat Panda en reserve-onderdelen voor de Fiat 300 in zijn talrijke nieuwe varianten vindt u in onze winkel. Bovendien zijn onderdelen voor oudere modellen en bedrijfsvoertuigen van het merk, zoals de Fiat Tempra of Fiat Fiorino, ook bij ons verkrijgbaar. Zoals u terecht van ons mag verwachten, zijn al onze auto-onderdelen voor Fiat, ondanks onze eerlijke prijzen, van OE-norm en dus geschikt voor alle reparaties, onderhoudsbeurten en onderhoud. Naast onderdelen voor de uitlaattechniek hebben wij ook auto-onderdelen voor uw Fiat op het gebied van stuurinrichting, banden en wielophanging, alsmede onderdelen van het remsysteem of het elektrische boordsysteem

Reserveonderdelen snel geleverd - van topkwaliteit

Waarom zou u wachten op uw Fiat auto-onderdelen als Motointegrator.nl u de kortste levertijden biedt - zelfs voor Ferrari onderdelen, Chrysler auto-onderdelen en meer dan een miljoen andere reserveonderdelen. Vind snel en gemakkelijk de juiste onderdelen voor uw Fiat, betaal veilig online en laat ze direct bij u thuis afleveren.