Vervangingsonderdelen en accessoires voor Citroen

Kies uw model Citroen en koop bijpassende onderdelen

Citroen

Onderdelen Citroën

Wij bieden reserveonderdelen voor Citroën, een van de grootste Franse autofabrikanten, voor alle huidige modellen en series in de beste kwaliteit en in een grote selectie in onze online winkel. Citroën vormt samen met Peugeot de PSA-groep, die onder meer samen nieuwe modellen ontwikkelt om de kosten voor nieuwe voertuigen laag te houden. Daarom passen veel auto-onderdelen van Citroën ook op diverse modellen van het zustermerk en is er dus veel vraag naar. Citroën werd al in 1919 opgericht door Andre Citroën. Het nodige startkapitaal was bijeengebracht door de productie van granaatscherven voor de Franse troepen tijdens de Eerste Wereldoorlog. De Citroën Type A was de eerste Europese in serie geproduceerde auto, de elektrische starter en een reservewiel waren primeurs en vooruitstrevend voor die tijd. Vele andere vernieuwende ideeën en ontwikkelingen van Citroën volgden, zoals de uitwisseling van auto-onderdelen sinds 1920, of het aanbod van huurauto's. In 1927 introduceert Citroën het 13e maandsalaris en nog veel meer. In 1922 doorkruist de Citroën van het type B2 10HP, een omgebouwd half-track voertuig, de Sahara en bewijst de betrouwbaarheid van de autofabrikant. De beroemde "gangster limousine", de Traction Avant is de eerste voorwielaangedreven auto van Citroën. 60 jaar later, in 1979, werd het bedrijf uiteindelijk als dochteronderneming overgenomen door zijn op dat moment sterkste concurrent in Frankrijk, Peugeot. In de loop van zijn geschiedenis heeft Citroën enkele cultwagens geproduceerd. Het beste voorbeeld hier is de 2CV, ook bekend als de "eend". Dit model, dat in 1948 voor het eerst aan het publiek werd voorgesteld, is meer dan negen miljoen keer verkocht. De eenvoudige techniek was het bijzondere kenmerk van de "eend", goedkoop in onderhoud, en het brandstofverbruik bleef ook zuinig. De 2CV verscheen in verschillende speciale modellen, zoals de "Charleston" of "Dolly".

Topmodellen van Citroën

Beveilig nu: Reserveonderdelen van hoge kwaliteit voor uw Citroën

Wij bieden auto-onderdelen voor Citroën modellen van zowel huidige als oudere series. U kunt bijvoorbeeld onderdelen bestellen voor uw Citroën Xsara of voor de C3, C6 en C4 catus. Wij hebben ook auto-onderdelen voor de Citroën DS 3, DS 4 en DS 5 in ons assortiment. Bovendien kunnen wij u onderdelen leveren voor andere Franse autofabrikanten, waaronder onderdelen voor Peugeot en natuurlijk onderdelen voor alle Renault-modellen. Al onze onderdelen voor Citroën voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en pasprecisie en zijn daarom even geschikt voor reparaties, revisies en onderhoud. U zult ook onder de indruk zijn van onze lage prijzen voor Citroën auto-onderdelen. Kies bijvoorbeeld uit de categorieën ophanging, verlichting, koelsystemen of uitlaatsystemen de auto-onderdelen die u nodig heeft voor uw Citroën.

Snelle levering altijd gegarandeerd

Wij hebben meer dan een miljoen onderdelen op voorraad voor Citroën en bijna elk ander automerk. Daarom kunnen wij u altijd korte levertijden garanderen. Om de juiste auto-onderdelen voor uw Citroën-model te vinden, hoeft u alleen maar de gegevens van uw auto in ons zoekvenster in te voeren. U krijgt dan alle onderdelen te zien die voor uw Citroën bij ons verkrijgbaar zijn