Vervangingsonderdelen en accessoires voor Cadillac

Kies uw model Cadillac en koop bijpassende onderdelen

Cadillac

Cadillac Onderdelen

Onderdelen voor Cadillac, zeker een van de meest traditionele automerken in de USA, zijn verkrijgbaar bij Motointegrator.com. Cadillac werd in 1902 opgericht als een onafhankelijk automerk en ging enkele jaren later, in 1909, op in de pas opgerichte General Motors Group. De naamgever van het automerk is de stichter van de stad Detroit en voormalig gouverneur van Louisiana Antoine Laumet de La Mothe, Sieur de Cadillac. Cadillac heeft altijd high-end voertuigen geproduceerd, en daarom zijn de normen voor Cadillac auto-onderdelen ook hoog. Een apart submerk van Cadillac was LaSalle, waarvan de voertuigen werden aangeboden tot en met 1940. Cadillac maakte in zijn beginjaren vooral naam met voertuigen die waren uitgerust met motoren die 16 cilinders gebruikten. Deze zijn vandaag de dag bijna legendarisch. Even legendarisch zijn de weelderige afmetingen van de Cadillac-modellen, van de carrosserie tot de cilinderinhoud van de motor en het daarmee gepaard gaande hoge brandstofverbruik. Kenmerkend voor alle Cadillac modellen zijn de verticaal geplaatste achterlichten. Waarschijnlijk het beroemdste model dat in 1956 werd geïntroduceerd en waarover in films en muziek wordt gezongen, is de Cadillac DeVille, waarvan bijna vier miljoen exemplaren werden verkocht en die bij tijd en wijle ook de best verkochte luxeauto van de VS was. De DeVille onderging verschillende generaties van veranderingen en uitbreidingen tot hij in 2005 werd vervangen door de Cadillac DTS. Wij bieden reserveonderdelen voor uw Cadillac model in topkwaliteit en tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Topmodellen van Cadillac

Auto-onderdelen voor Cadillac - online kopen!

Wij hebben onderdelen voor Cadillac voertuigen van huidige en beëindigde modellijnen waaruit u de onderdelen kunt kiezen die u nodig heeft. Onze productportefeuille omvat onder meer auto-onderdelen voor de Cadillac Fleetwood en de Eldorado, twee bijzonder luxueuze voertuigen van het merk. En auto-onderdelen voor de Cadillac Escalade en XLR, een SUV en een high-performance roadster, zijn ook bij ons verkrijgbaar. Bovendien bieden wij onderdelen voor Daewoo en onderdelen voor Chevrolet, twee andere merken van de General Motors Group. Onderdelen voor Cadillac, zoals alle auto-onderdelen die wij aanbieden, voldoen aan de hoogste normen en zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar op het gebied van voertuigelektra, verlichting, remmen en aandrijflijn - allemaal tegen prijzen die gezien mogen worden!

Bestel nu en betaal veilig

Alle bestelde onderdelen voor uw Cadillac kunnen in onze winkel betaald worden met verschillende veilige betaalmethodes. Om u op voorhand te helpen de juiste auto-onderdelen voor uw Cadillac model te vinden, kunt u ons zoekmasker gebruiken om u te helpen. Wij bieden korte levertijden en in totaal meer dan 1 miljoen reserveonderdelen voor alle grote automerken in de beste premiumkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien heeft u een 30 dagen retourbeleid voor ongebruikte reserveonderdelen