Autoverzorging – bevrijd uw voertuig van vuil

0
366
Autoverzorging
© Shutterstock / Nejron Photo

Is autoverzorging in de wasstraat niet genoeg voor uw voertuig? Ga dan zelf aan de slag en schrob de auto van buiten en van binnen tot hij blinkt en heerlijk ruikt. Als u van uw auto houdt en er nog vele jaren mee wilt doen, moet u regelmatig een stofzuiger en een spons gebruiken.

Auto-onderhoud – Weet hoe!

Om het beste uit uw auto te halen, moet u er goed voor zorgen. Vooral in de winter is schoonmaken belangrijk om ongewenst roesten te voorkomen en de waarde van het voertuig te behouden.

Het reinigen van het interieur van de auto moet aan het begin van de basisreiniging staan. Verwijder daarvoor de vloermatten en tapijten en schud ze uit zodat kruimels, kleine steentjes en ander grof vuil eraf vallen. Daarna staat niets een grondige stofzuigbeurt meer in de weg. Begin met de voetenruimte en werk uw weg naar de stoelen. Stofzuig niet alleen de oppervlakken, maar ook de spleten, want daar verzamelt zich vuil en stof. Lederen zittingen kunt u ook afvegen met een lederverzorgingsproduct en daarna droogwrijven.

Motointegrator biedt talrijke producten voor het reinigen van auto’s

Naast het reinigen van het interieur omvat een uitgebreide onderhoudsbeurt ook het reinigen van de lak, de velgen en de ruiten. U moet ervoor zorgen dat u geschikte producten voor de respectieve materialen gebruikt. In de Motointegrator online winkel vindt u een ruim assortiment van hoogwaardige reinigingsproducten. Was- en reinigingsaccessoires van gerenommeerde fabrikanten, zoals Kaja of Borg-Hico, kunt u vanuit het comfort van uw eigen huis bestellen. Dankzij de dagelijkse verzending ontvangt u snel de juiste onderhoudsproducten om plastic, ruiten, rubber en chroom te ontdoen van onaangenaam vuil. Wasapparatuur en dergelijke zijn niet meer nodig na het reinigen met de accessoires van Motointegrator. U kunt alle benodigde producten vinden in onze online winkel op de website: www.motointegrator.nl.

Tip: Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen! Onjuiste onderhoudsproducten kunnen de beschermende lagen van gevoelige oppervlakken vernietigen.

Bron:

http://www.auto-motor-und-sport.de/