Kortingen bij Motointegrator mei 2024

U kunt Motointegrator kortingen vinden op de homepage of op onze social media

Hier vindt u een overzicht van onze huidige kortingsacties:

Korting Kortingscode


Ga de weg op met een goed onderhouden en gecontroleerde auto

Met de kortingscodes van Motointegrator kunt u profiteren van kortingen op alle producten die u nodig heeft voor een optimaal onderhoud van uw voertuig. Of het nu winter, zomer, lente of herfst is, uw auto heeft speciale verzorging nodig. Motointegrator biedt u regelmatig kortingen aan die overeenstemmen met de seizoensbehoeften van uw voertuig. Op onze website vindt u reserveonderdelen, oliën, banden, accessoires en nog veel meer!

Zo gamakkelijk is het: Klik gewoon op de banners en u komt op de gewenste categoriepagina terecht!


Top Motointegrator Kortingen in mei 2024

Cabineluchtfilter

FAQ - Vaak gestelde vragen

U heeft een kortingscode. Zo verzilvert u hem.

De kortingscode is een reeks tekens die in de winkelwagen moet worden ingevoerd voordat de bestelling wordt bevestigd. Wij gebruiken vele soorten kortingscodes die een percentage of gelijkwaardig bedrag van uw totale bestelling of geselecteerde producten en productgroepen zullen verminderen. Houd er rekening mee dat sommige kortingscodes een minimum aankooplimiet of een maximum aankooplimiet bevatten. Er kan slechts één kortingscode per bestelling tegelijk worden verzilverd.


Uw kortingscode werkt niet. Dit kunt u doen.

Als uw kortingscode niet werkt, controleer dan of hij niet verlopen is, of hij niet al verzilverd is en of u hem correct hebt ingevoerd. Als dit niet het probleem is, neem dan contact met ons op.

E-Mail: [email protected]

Hulplijn: (+31) 085 66 66 766Zijn kortingscodes meer dan één keer te verzilveren?

Onze kortingscodes zijn meestal meerdere keren te verzilveren tijdens de actieperiode, maar kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingscodes. Gepersonaliseerde kortingscodes, kunnen slechts één keer worden verzilverd en vervallen na de aangegeven periodes.


Op welke productcategorieën zijn de kortingscodes van toepassing?

De productcategorieën met een verlaagde prijs zijn afhankelijk van de promotie en kunnen soms meerdere categorieën of productgroepen omvatten, zoals remsystemen of filters, of koplampen. Als de kortingscode op (bijna) alles van toepassing is, wordt het hele assortiment bedoeld (meestal met uitzondering van banden). Anders, gelieve altijd op de beschrijving te letten, of hier te kijken.