TYC

TYC auto-onderdelen

De TYC auto-onderdelen zijn afkomstig van TYC Europe, een bedrijf van de TYC groep. Het is marktleider in de productie van vervangingslampen voor motorvoertuigen. Dit biedt het meest uitgebreide assortiment aftermarket-lampen voor auto's, vrachtwagens en motorfietsen in de branche. Als u nieuwe verlichtingselementen nodig heeft, worden auto-onderdelen van TYC aanbevolen vanwege hun hoge kwaliteit. Deze kunt u hier bij Motointegrator tegen lage prijzen aanschaffen.

Toon meer >>

Grote verscheidenheid aan producten van TYC

Het bedrijf TYC maakt verlichtingssystemen voor verschillende markten. Het wordt bijvoorbeeld verkocht in China, Japan en Korea. Met name in de VS veroverde de fabrikant de vervangingsonderdelenmarkt voor verlichting. Het bedrijf verkoopt ook een breed scala aan duurzame voertuigverlichtingsproducten in Europa. Autofabrikanten over de hele wereld gebruiken TYC-auto-onderdelen als originele componenten. Deze omvatten bijvoorbeeld:

 • Ford
 • Nissan
 • Toyota
 • Mitsubishi
 • Mazda
 • Honda
 • Suzuki

De TYC auto-onderdelen kenmerken zich door hun duurzaamheid. Ze blijken bestand tegen slijtage en de bijbehorende gebruikssporen. Bovendien zijn ze compatibel met de technische eigenschappen van originele componenten. TYC breidt haar productassortiment voortdurend uit. Het aanbod van de aanbieder omvat:

 • Verlichting
 • Autolampen
 • Indicatoren
 • Reflectoren 
 • Spiegels

Voertuigverlichting omvat bijvoorbeeld achter- en stadslichten. Hierbij besteedt TYC aandacht aan duurzame materialen. Door de hoge kwaliteit van de afwerking passen de modellen perfect bij tal van voertuigmerken en -types. Op het gebied van autolampen verkoopt het bedrijf mistlampen en koplampen. Alle verlichtingscomponenten zijn e-mark gecertificeerd. Dankzij hun hoogwaardige constructie voldoen ze aan de OE-normen.

Hetzelfde geldt voor de aan de zijkant gemonteerde achteruitkijkspiegels. U ontvangt een grote keuze aan precies passende modellen. Deze worden gekenmerkt door hun innovatieve ontwerp. Het uitgebreide assortiment omvat de meeste Europese en Japanse voertuigen. 

TYC en zijn ervaring met LED-verlichting

TYC heeft al meerdere jaren veel ervaring op de volgende gebieden:

 • Ontwerp
 • Bouw
 • Ontwikkeling
 • Vervaardiging van LED-lampen

In de loop van de tijd ontwikkelde het bedrijf concepten voor innovatieve koplamptoepassingen. Zo ontstaat een gepatenteerde LED-gestuurde dimlichtmodule. Aanvankelijk werd deze gebruikt als een retrofit-koplamp voor de Audi A4 van modeljaren 2004 tot 2008. TYC is de eerste verlichtingsfabrikant die volledig straatlegale LED-koplampen aanbiedt op de onafhankelijke aftermarket.

Andere auto-onderdelen van TYC zijn verantwoordelijk voor het in stand houden van de functionaliteit van voertuigen. Zo beschermen de TYC-koelers de motor tegen oververhitting. Dit zijn constructies die volledig van aluminium zijn gemaakt. De producten worden bij elke productiestap onderworpen aan een strikte kwaliteitscontrole door de leverancier. Op deze manier zorgt TYC ervoor dat ze voldoen aan de OE-specificaties of deze overtreffen.

Daarnaast zijn er koelventilatoren in het aanbod van de fabrikant. Ze kunnen bogen op aanzienlijke prestaties. Ze ondersteunen het koelproces vooral bij een hoog motorvermogen. Ze spelen dan ook een sleutelrol in de veiligheid van het voertuig. Het koelsysteem van de provider is robuust en duurzaam gebleken. De ongecompliceerde installatie is een voordeel.

De fabrikant TYC

Als onderdeel van de TYC Group behoort TYC Europe tot TYC Brother Industrial Co, Ltd. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Tainan. De stad ligt aan de zuidwestkust van Taiwan. Als QS9000 en ISO9001 gecertificeerde fabrikant produceert TYC hoogwaardige voertuigverlichting voor de onderdelenhandel. Het bedrijf ontwerpt en produceert ook originele lampen voor tal van autofabrikanten uit:

 • Noord Amerika
 • Europa
 • Azië
 • Afrika
 • Het Midden-Oosten

Bij TYC kunt u auto-onderdelen van topkwaliteit verwachten. Om dit te behouden doet het bedrijf tal van herinvesteringen in kwaliteitsprocessen en productiemethoden. Het heeft samenwerkingsovereenkomsten met 's werelds toonaangevende verlichtingsfabrikanten. Deze omvatten bijvoorbeeld:

 • Koito voor Toyota
 • Stanley Electric voor Honda
 • Visteon voor Ford

 Er zijn ook joint venture-partnerschappen met technologieleiders op de kritieke onderdelen van de verlichtingsproductie. De TYC-groep bestaat uit acht afzonderlijke bedrijven. Onder hen is TYC Europe, dat zich bezighoudt met de productie van hoogwaardige auto-onderdelen op de Europese markt.

TYC Europe is de Europese verkoopafdeling van TYC Brother Industrial Co. Ltd. Het bedrijf is gevestigd in Nederland. Het is een state-of-the-art distributiecentrum met een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Door de centrale ligging positioneert de fabrikant zich in het centrum van de Europese markt. De bedrijfswaarden zijn onder meer:

 • Integriteit
 • Teamwerk
 • Innovatie
 • Snelheid

Een kijkje in de geschiedenis van TYC

De oorsprong van het bedrijf TYC begint in 1986. In dat jaar werd het bedrijf TYC Brother Industrial Co. Ltd. opgericht. Het logo bestaat in eerste instantie uit een rond frame. Dit symboliseert harmonie in de industrie. Tegelijkertijd weerspiegelt het de bedrijfscultuur. Het motto is: "Geluk, gemak, hoop en bemoediging naar anderen brengen".

In 1991 richtte TYC het eerste verkoop- en distributiecentrum in de VS op. TYC Industrial Co., VS, is gevestigd in Californië. Later verandert de naam in GENERA CORPORATION. Vier jaar later wordt in China een productiefaciliteit opgezet. In de Verenigde Staten opent TYC een tweede verkoopcentrum in New Jersey. De voormalige Land Force Corporation fuseert later met het distributiecentrum in Californië.

In 1998 verandert het logo van de provider. Het karakteristieke zonnestraalontwerp illustreert zijn verlangen om de wereld te verlichten. In hetzelfde jaar bouwt TYC een derde verkoop- en distributiecentrum in de VS, in Texas. In 1999 nam de fabrikant TAIWAN STANLEY INDUSTRIAL CO., LTD. Het is nu onder de naam JUOKU TECHNOLOGY CO. LTD. bekend. Tegelijkertijd wordt in Illinois het vierde distributiecentrum van GENERA CORPORATION gebouwd. Het vijfde verkoopcentrum in de Verenigde Staten wordt geopend in Georgië.

Een jaar later gaat TYC een joint venture aan met het in China gevestigde HARBIN HAFEI INDUSTRY CO., LTD. Het resultaat is HARBIN HAXING MOTOR COMPONENTS CO., LTD. In 2003 bouwde TYC nieuwe productiefaciliteiten in het Tainan Tech Park. Het centrale verkoop- en distributiemagazijn TYC Europe BV is gebouwd in Europa, het hoofdkantoor staat in Almere, Nederland.

Een andere joint venture-samenwerking volgt in 2004. TYC opent het bedrijf CHANGCHUN E-CHI SHI HUAN in samenwerking met China First Auto Works. In 2005 kocht Visteon Corporation USA aandelen in CHANGZHOU TAMAU AUTO LAMPS. Hieruit ontstaat de onderneming Visteon TYC Auto Lamps Co, Ltd. In 2009 en 2010 worden nog meer dochterondernemingen opgericht in de Aziatische regio. 

In 2011 wordt het TYC-logo gecreëerd in zijn nog steeds karakteristieke vorm. De bedrijfskleur blauw symboliseert het streven van de fabrikant naar "licht, precisie en veiligheid".

Koop razendsnel hoogwaardige TYC-auto-onderdelen bij Motointegrator

Defecte verlichting vormt een hoog veiligheidsrisico voor voertuigen.Om achterlichten, koplampen en andere verlichtingssystemen snel te kunnen vervangen, heeft Motointegrator een grote selectie TYC auto-onderdelen. Ons assortiment omvat bijna vijf miljoen reserveonderdelen en accessoires van bekende fabrikanten. U ontvangt uw gewenste producten binnen 2-4 werkdagen handig thuisbezorgd.

Jaar van vestiging: 1986
Website (Engels): http://www.tyceurope.com/
Catalogus van de fabrikant: http://www.tyceurope.com/downloads.html
TYC
Alle producenten 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z