meyle hersteller
MEYLE

MEYLE auto-onderdelen

Of het nu gaat om auto's, bestelwagens of bedrijfswagens - MEYLE auto-onderdelen zijn een goede keuze als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Motointegrator biedt talrijke MEYLE onderdelen aan  van gebruikelijke topkwaliteit. Blader door onze online winkel en ontdek onze variëteit. Hier vindt u bijvoorbeeld MEYLE stuursystemen, koelsystemen, aandrijfassen, koppelingen en vele andere producten van de topfabrikant.

Toon meer >>

Producten van MEYLE

Betrouwbaarheid en veiligheid van een voertuig moeten de hoogste prioriteit hebben. De hoge kwaliteit van de producten is daarbij van cruciaal belang. Bij MEYLE wordt deze kwaliteit gewaarborgd door gerichte know-how van de eigen producten nog gerichter te optimaliseren dan de originele onderdelen van sommige automerken.

De eigen ontwikkelingsbureaus van MEYLE optimaliseren de componenten op het gebied van design, materiaaleigenschappen en efficiency. HD-onderdelen van MEYLE, bijvoorbeeld, hebben een langere levensduur en zijn ook effectiever. De garantie van vier jaar onderstreept de hoge kwaliteitsnorm. 

PD reserveonderdelen van MEYLE omvatten alle slijtageonderdelen van het remsysteem van een voertuig. Daartoe behoren vooral remschijven en remblokken die het remcomfort verhogen, bijzonder gemakkelijk te monteren zijn en langer meegaan. Dankzij de innovatieve coating zijn de MEYLE remsysteemcomponenten bovendien corrosiebestendig. Ze zijn ook vrij van koper en zware metalen. De remblokken zelf hebben een hogere wrijvingscoëfficiënt, waardoor er minder remstof vrijkomt en de remmen minder snel vervagen. 

Vering en demping van MEYLE

Schokdempers en veren van MEYLE zorgen voor een krachtige demping van oneffenheden omdat alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Deze producten zijn bijzonder duurzaam dankzij de hardverchroming, de hoge oppervlaktehardheid en de geringe oppervlakteruwheid van de zuigerstangen. MEYLE veren zijn gemaakt van verendraad, dat ook bij zwaar gebruik lang meegaat. Bovendien is er een poedercoating en zinkfosfatering om de veren tegen corrosie te beschermen. Dankzij het vergrote verbindingsoppervlak van metaal en rubber zijn MEYLE-HD veerpootsteunen bijzonder duurzaam en robuust. 

Remmen van MEYLE

Met optimale gietkwaliteit, strenge specificaties en korte en uitstekende remprestaties zijn MEYLE-remmen een klasse apart. Remgeluiden en trillingen worden geminimaliseerd door de 3-lagige shims voor maximaal rijplezier. Enerzijds zijn zij extra gecoat tegen corrosie, anderzijds hoeven zij vóór de montage niet te worden ontvet en is de bevestigingsschroef bij de levering inbegrepen. Het assortiment remschijven, remblokken, remtrommels en remslangen is beschikbaar voor 95% van alle Europese auto-registraties. 

De elektronische onderdelen van MEYLE voldoen aan de OE-specificaties en worden volgens de hoogste normen vervaardigd. Dankzij uitgebreid onderzoek naar toepassing en voertuiggegevens kan MEYLE de exacte pasvorm van alle producten garanderen. In de categorieën sensoren voor hulpsystemen, motor- en uitlaatgasmanagement evenals ontstekings- en gloeisystemen of ruiten- en koplampreinigingssystemen overtuigt MEYLE met hoogwaardige producten. Het productassortiment wordt voortdurend uitgebreid en aangepast aan de behoeften van de markt en van de klanten. De MEYLE ABS Sensoring Kit is zeker een hoogtepunt, omdat deze is uitgerust met een unieke IAM elektronica oplossing. 

De fabrikant MEYLE

Achter de naam MEYLE staan hoogwaardige voertuigreservedelen, voor personenauto's via bestelwagens tot bedrijfswagens. MEYLE is een onderdeel van Wulf Gaernter Autoparts AG, een in Hamburg gevestigde fabrikant van onderdelen. De onderneming produceert reserveonderdelen voor alle gangbare voertuigmodellen.

De geschiedenis van de fabrikant

In 1958 werd het bedrijf in Duitsland opgericht als een tweemansbedrijf en in de VS als partner. Vervolgens werd de Aziatische regio veroverd. In 1995, met de overname van het merk MEYLE reserveonderdelen, is Wulf Gaertner GmbH van exporteur naar fabrikant gegaan. In 2002 werd de MEYLE-HD-serie geïntroduceerd en werden speciaal ontwikkelde en geoptimaliseerde reserveonderdelen geproduceerd. Vandaag de dag heeft de onderneming wereldwijd meer dan 1.000 werknemers en zijn de hoogwaardige voertuigonderdelen over de hele wereld populair. 

De kwaliteitsbelofte

Bij de ontwikkeling van MEYLE onderdelen wordt de grootste zorgvuldigheid in acht genomen. Het eigen kwaliteitsbeheersysteem van de onderneming garandeert een onberispelijke functionaliteit van elk product, van het eerste monster tot het afgeleverde eindproduct. Materiaal, afwerking, nauwkeurigheid van de pasvorm en duurzaamheid zijn slechts enkele van de punten die tijdens het kwaliteitsproces worden gecontroleerd. 

Om een constant hoog kwaliteitsniveau te garanderen, werken de technici in Hamburg met analyseprocedures die zijn afgestemd op alle stadia van de levenscyclus van het product. Bovendien worden onafhankelijke instituten geraadpleegd voor kwaliteitstests. Alle producten worden voortdurend verbeterd om een hoge mate van klanttevredenheid te garanderen. 

Milieubewustzijn bij MEYLE

MEYLE werkt samen met zijn partners om de doeltreffendheid van de waardeketen te vergroten en deze duurzamer te maken. 

Bij MEYLE is het duurzaamheidsmanagement gebaseerd op drie pijlers (mens, milieu, economie) in de zogenaamde duurzaamheidsdriehoek. Er wordt van uitgegaan dat duurzame ontwikkeling kan worden bereikt door gelijktijdige en gelijkwaardige verwezenlijking van drie doelstellingen (ecologisch, economisch, sociaal). 

Op het gebied van economische duurzaamheid ligt de nadruk op de ontwikkeling van duurzame en robuustere onderdelen. Bijvoorbeeld MEYLE-HD onderdelen die langer meegaan door een geoptimaliseerd ontwerp. Het gebied van de mensen omvat alle maatregelen ten aanzien van de werknemers (met inbegrip van hun familieleden), alsmede sociaal engagement in de vorm van schenkingen en samenwerkingsverbanden. Wat het milieu betreft, houdt MEYLE zich bezig met het klimaat en de bescherming van het milieu. Het gaat hierbij specifiek om het vermijden van afval of het gebruik van hernieuwbare energie in het bedrijf. 

MEYLE auto-onderdelen – vervangingsonderdelen van topkwaliteit

Bijna vijf miljoen onderdelen en accessoires voor voertuigen liggen bij Motointegrator te wachten om in voertuigen te worden ingebouwd. De fabrikant MEYLE bevindt zich ook in het assortiment met veringen, dempers en andere producten. Zoek in de Motointegrator online winkel direct naar het gewenste onderdeelnummer of selecteer het juiste merk en model van het voertuig. Als u vragen heeft over de producten of als wij u op een andere manier kunnen helpen, staat onze competente klantendienst ook tot uw beschikking. Levering geschiedt snel binnen 2-4 werkdagen na uw bestelling. De aankoop kan desgewenst ook op rekening geschieden.

MEYLE
Alle producenten 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z